SV Epe MO 15-1 - Rohda Raalte MO15-1 - SV Epe

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SV Epe MO 15-1 - Rohda Raalte MO15-1

SV Epe MO 15-1 - Rohda Raalte MO15-1

Epe MO15-1

5 - 1

Rohda Raalte MO15-1

9'
14'
Tess Dijkgraaf (afstandschot)
19'
47'
... (intikker)
56'
Assist: Anouk Heere

Competitie

2e klasse (3e fase) 16

Datum

15 april 2023 10:45

Scheidsrechter

Y van 't Land

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Vandaag spelen we tegen Rohda Raalte, de vorige keer hebben we met 8-1 gewonnen. Maar toen was het vakantie, en miste zij en wij spelers. Dus we gaan er weer goed tegen aan!
De meiden verrasten het publiek door eerst te beginnen met een yel… WAT GAAN WE DOEN “WINNEN”.

Epe krijgt al vrij snel een hoekschop, waaruit voorin veel gerommel ontstaat, de bal gaat maar heen en weer, maar gaat niet in het doel. Dus Epe gaat weer verder met aanvallen, Jasmijn die weer rond cirkelt op het veld en elke speler weg werkt, komt met een mooi schot, maar helaas net naast!

Dan komt de bal bij Nynke vanaf de linkerkant, Nynke neemt de bal goed aan en schiet daarna gelijk op het doel. En “Ja” ze scoort… Alle meiden komen op haar af en vieren een feestje mee. De 1-0 is binnen.

Sanne pakt de bal weer af, en passt deze weer naar een Epe speler, ze blijft actief bezig. Dan krijgen we een hoekschop, Nova staat achter de bal en schiet de bal zo mooi, dat Senna gelijk kan scoren. 2-0.

En we blijven doorgaan met aanvallen, achterin letten de meiden ook goed op. Mirre die knokt voor elke bal. Fenne die over en weer gaat, en hard rent om de bal te halen. Sophie en Myrthe die allebei ook flink hun mannetje staan, zodat er geen Rohda speler door kan. En Joan zit er ook iedere keer weer goed bij, en passt de bal weer naar voren. Fijn zulke verdedigers!

Dan komt Sammy Jo die schiet de bal op Tess, en Tess maakt het heel netjes af 3-0.

Na de rust moeten ze allemaal even weer wakker geschud worden. Gelukkig is Sterre goed alert en houdt ze de ballen tegen. Dan komt daar ineens een speler voorbij vliegen en die ramt de bal er hard in, dat is onze Sammy Jo 4-0.

Raalte blijft toch nog wat druk uit oefenen en scoort dan toch nog de 4-1.

Epe komt toch weer wat meer in de aanval, er wordt weer mooi overgespeeld. Anouk schiet de bal richting Elieke, die zelf een paar spelers passeert en zo de 5-1 scoort.

Op het laatst heeft Sterre nog een mooie redding en zijn de punten binnen! 5-1 gewonnen.

Het goede nieuws is dat Be Quick heeft verloren, dus staan wij nu officieel bovenaan!
We moeten nog 3 wedstrijden, dus nog even vol aan de bak.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!