Brouwersmolenweg 444
7339EE
UGCHELEN
tel. 055-5349670

Een half uurtje later dan gepland (er was geen scheidsrechter beschikbaar) mocht de JO14-2 aantreden tegen Albatros dat tot nu toe 2 van de 4 wedstrijden in de competitie had gewonnen. Epe heeft tot nu toe alles nog gewonnen in de competitie en wil dat natuurlijk graag zo houden. Met wat lichte regen werd de aftrap genomen door Albatros. De eerste vijf minuten kwam het thuisteam een paar keer gevaarlijk in de buurt van het doel van Julian maar de verdediging zat goed genoeg dicht om een tegengoal te voorkomen.

Toen was het de beurt aan Epe die de bal goed oppikte op het middenveld en met een mooie pass werd Lars naar voren gestuurd. De 0-1 zat er na een goede 10 minuten spelen in! Zo’n tien minuten later is het weer raak als Sammy-Jo een voorzet geeft waar de keeper van Albatros niet goed op reageert. Lars is scherp en tikt de 0-2 in.

Ondertussen probeert Albatros af en toe voorbij het middenveld te komen maar steeds staat er wel iemand van Epe in de weg waardoor ze weinig in de buurt van het doel komen. Het samenspel op het middenveld bij Epe gaat een stuk beter waardoor nog voor de rust Alec met een fraai afstandsschot voor de 0-3 zorgt!

Na de rust speelt Epe het eerste kwartier wat rommeliger. Er wordt meer balverlies geleden en er worden weinig echte kansen gecreëerd. Niek is nog wel twee keer dicht bij een doelpunt maar de bal gaat er net niet in helaas. Aan de andere kant komt Albatros ook niet echt door de verdediging dus de voorsprong blijft comfortabel.

Na zo’n twintig minuten spelen lukt het opeens weer wel en met goed samenspel tussen Niek en Lars komt er weer een kans en een doelpunt van Lars: 0-4. Albatros geeft het ook in de laatste minuten niet op en komt nog een keer gevaarlijk voor het doel waar het dit keer wel lukt voor het thuisteam: 1-4 is uiteindelijk ook de eindstand.

Met 5 doelpunten tegen en 22 voor in vijf gespeelde wedstrijden mag de JO14-2 best tevreden zijn tot nu toe. Benieuwd hoe het volgende week gaat?