75'

3e klasse B

29 september 2019 14:00

S. (Sander) Hachmang

Na 15 minuten stond de 0-3 stand al op het scorebord. Sven Hoogenboezem, Nick Krijgsman en Gerrit Calkhoven scoorden.
Op de uitstekende grasmat kon Epe naar harte lust combineren en liep voor de rust uit naar een 0-5 voorsprong door twee doelpunten van Stefan Lokhorst.

Na de rust scoorde Epe al snel de 0-6 maar deze treffer werd afgekeurd op advies, terwijl er duidelijk geen sprake van buitenspel was. Albatross klapte er na de rust fysiek op. Liep daarbij tegen meerdere gele kaarten op en een rode kaart. Epe ging mee in dit spel en incasseerde ook een gele en ook een rode kaart vanwege het omver duwen van een tegenstander nadat deze natrapte, Gelukkig ging men hierna weer voetballen. Epe scoorde nogmaals , Stefan Lokhorst ontfutselde de doelman buiten de 5 meter de bal, die de doelman los liet, maar de scheidsrechter zag hier een overtreding in. Uiteindelijk was het Luke Berkhoff die zeer fraai scoorde met een lob over de doelman. 0-6 wat een magere uitslag van de krachtsverhouding was.