Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Marc Overmars Paastoernooi 2022

Marc Overmars Paastoernooi 2022

14 oktober 2021 16:45

Edwin van Schoonhoven

Na een afwezigheid van twee jaar keert het Marc Overmars Paastoernooi weer terug op de velden van SV Epe! In het Paasweekend van 15 t/m 17 april 2022 zal het internationaal jeugdtoernooi met teams van verschillende Betaald Voetbal Organisaties uit binnen- en buitenland plaatsvinden.

Het Paastoernooi,
met teams in de categorie U12 en U14, is een jaarlijks terugkerend evenement welke hoog staat aangeschreven in de internationale voetbalwereld. Door Corona kon het twee jaar lang geen doorgang vinden, maar met de huidige maatregelen staan alle seinen weer op groen. Na overleg met de naamgever en diverse grote clubs zijn de eerste stappen inmiddels weer gezet en hebben een aantal clubs al definitief toegezegd dat zij deelnemen aan het toernooi.


Zo kunnen wij nu al mededelen dat Anderlecht en AZ Alkmaar met U14 naar Epe komen. Tevens zal AZ Alkmaar ook met het team U12 komen evenals KRC Genk en Vitesse.

Gastgezinnen
Eén van de vragen welke vooraf bij de clubs zijn neergelegd is of gastgezinnen weer worden toegestaan? Zonder gastgezinnen is het toernooi immers niet mogelijk. Het antwoord van de clubs was daarin volmondig ja waarbij men aangaf dat er al meerdere toernooien zijn vastgelegd met gastgezinnen.

Ook SV Epe gaat de komende tijd weer flink werven en zal hier later op terug komen. Wilt u zich nu al opgeven als gastgezin, dan kan dat via paastoernooi@svepe.nl


Commissieleden gezocht
Om het toernooi te organiseren werkt SV Epe met een aparte commissie. Deze commissie werkt in zes maanden naar het toernooi toe waarin een klein aantal vergaderingen gepland staan. En wat is er dan leuker om tijdens het toernooi gastheer/vrouw te zijn van honderden talentvolle jeugdvoetballers?

Heeft u interesse om in ons gezellige team mee te organiseren naar dit prachtige evenement? Laat dit dan weten via paastoernooi@svepe.nl. Wilt u eerst meer informatie dan kan u contact op nemen met Hendrik Mars 06-41448556 of Edwin van Schoonhoven 06-10919177
logo_MOP.jpg
Bron: Foto: Ella van den Berg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!