E1 heeft winterstop na nederlaag in Deventer.

Schalkhaar E1

4 - 1

Epe JO11-1

13 december 2014 10:00

Vandaag een oefenwedstrijd tegen Schalkhaar E1. Dat dit een lastige opgave ging worden was voor dat de wedstrijd begon al duidelijk. Schalkhaar had 11 wedstrijden gespeeld in Hoofdklasse 4 en geen enkel punt verloren.

Schalkhaar had vanaf het begin duidelijk meer balbezit en beschikte over een paar zeer technische en fysiek goede spelers. Toch kregen... wij ook de nodige kansen. Helaas miste Jorn een goede mogelijkheid en was het binnen no time aan de andere kant raak. 1-0. Kort daarna was het Ladin die een goede mogelijkheid kreeg op de gelijkmaker. Maar zijn aanname was net niet goed genoeg om te kunnen schieten.

Een goed uitgespeelde aanval van Schalkhaar leidde tot de 2-0. Dit was tevens ook de ruststand.

Het spelbeeld in de 2e helft bleef hetzelfde. Schalkhaar was duidelijk iets sterker maar toch kwamen wij er af en toe goed uit. Schalkhaar scoorde in de 2e helft nog 2 maal en aan het eind van de wedstrijd was het Marc die uiteindelijk voor de verdiende eretreffer zorgde.

Uiteindelijk een verdiende nederlaag tegen een goed voetballende ploeg.

De jongens (en technische staf) kunnen nu genieten van hun winterstop!