3 - 0

SEH E1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 1

14 maart 2015 10:15

Vandaag stond de wedstrijd tegen SEH uit Heerde op het programma. Eerder dit seizoen werd er voor de beker nipt met 2-3 gewonnen en voor de competitie met 1-1 gelijk gespeeld. Na vorige week een mooie tegenstander om de forse nederlaag tegen Olympia enigszins weg te poetsen.

Zonder Marc die genoot van een welverdiende vakantie werd er om 10.15 afgetrapt.

We hadden in het begin iets de overhand en stonden na 15 minuten met 2-0 voor. De 1-0 was een frommel goal en werd uiteindelijk door een speler van SEH zelf over de doellijn gewerkt. 1-0.

De 2-0 was een corner van Jelle die terugkwam. Jelle schoot nogmaals op goals en de bal ging via de paal en de keeper in het doel. 2-0!

De ruststand werd bereikt met een 2-0 voorsprong. De eerste helft is er op een paar corners na weinig weg gegeven door Job, Anand, Milan en Erkin. Jelle en Jorn hadden de boel op het middenveld prima voor elkaar en Keane en Ladin maakte het de verdedigers van SEH elke keer lastig. Dus de 2e helft zo doorgaan!

In de 2e helft scoorde Keane na een mooie actie de 3-0. Dit was ook de einduitslag!

Uiteindelijk een verdiende overwinning op een altijd lastig te bespelen tegenstander!

Complimenten aan de 8 boys die er waren vandaag met als absolute uitblinker Anand!