3 - 6

Epe JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 1

7 februari 2015 9:45

Na een paar weken met zaalvoetbal, zwemmen en een bootcamp stond vandaag de eerste competitie wedstrijd van de 2e seizoenshelft op het programma tegen IJVV.

Een bekende tegenstander voor de meeste jongens. Eerder dit seizoen werd er thuis met 3-2 gewonnen en vorig jaar werd er zowel van IJVV E3 als E2 (wie herinnerd zich deze wedstrijd niet?) gewonnen!

We startte erg goed en binnen enkele minuten stond het al 0-2. Doelpuntenmakers waren Milan en Keane.

De rust werd bereikt met een 2-4 voorsprong. Doelpuntenmakers waren Jorn en wederom Milan.

Na de rust waren Erkin & Jorn trefzeker (schitterende bal over de te ver uit zijn doel staande doelman). Wat resulteerde in een 3-6 overwinning!

Een verdiende overwinning met mooie individuele acties en goed samenspel!