29 november 2014 10:15

Onbekend

Aangezien er een oneven aantal teams in onze competitie zit hadden wij vandaag geen competitie verplichtingen.

Horst had met hetzelfde te maken en daardoor konden we mooi oefenen.

De wedstrijd begon goed voor ons. Binnen een paar minuten was het al raak. Erkin met een goede pass op Marc die deze mooi voorgaf op Keane die deze kans niet onbenut liet.... 1-0.

De eerste helft ging redelijk gelijk op en Horst scoorde 10 minuten later ook de verdiende gelijkmaker. 1-1.

In de 2e helft ontstond er een heel groot speelveld en de jongens van Horst gingen hier beter mee om. Horst scoorde nog 3x en dit betekende een 1-4 eindstand.

Volgende week spelen we weer voor de competitie thuis tegen GA Kampen E1. Uit werd er moeizaam gewonnen met 3-4. Dit belooft weer een spannende pot te worden!