Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe vergeet ruim te winnen van Markelo

Epe vergeet ruim te winnen van Markelo

Epe 1 (zon)

3 - 2

Markelo 1 (zon)

21'
... (kopbal)
83'
90'
... (schot)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

1 maart 2015 14:00

Scheidsrechter

Napel, H.J.J. ten

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5-7
8162 BE
EPE
tel. 0578-612483

Slechts een 3-2 overwinning werd het voor Epe op een pover spelend Markelo. Na een indrukwekkende minuut stilte vanwege het overlijden van  het SV Epe lid van verdienste de Heer Louis Bouwmeester, startte Epe voortvarend. Binnen één minuut stond het reeds 1-0, door een doelpunt van Sven Hoogenboezem. De voorbereiding was uitstekend. Een prachtige diepe bal van Yannick Heukels bereikte Stefan Lokhorst die de bal terugtrok voor het doel, waarna Sven Hoogenboezem scoorde.

Epe bleef druk zetten en binnen een minuut was het bijna 2-0 toen het weer Stefan Lokhorst was die de vrij staande Marc van Petersen bereikte,  alleen voor de doelman schoot Marc de bal op de paal.  Na dit furieuze begin werd het Eper spel er niet beter op. Markelo probeerde door opportunistisch te voetballen  in de wedstrijd te komen.  In de 11 minuut werd Stefan Lokhorst in stelling gebracht maar Stefan schoot de bal hoog over.

In de 18e minuut kreeg Markelo de eerste mogelijkheid in de wedstrijd om het Epe moeilijk te maken. Een vrije trap op zo’n 25 meter van het doel. Even later een hoekschop die naast gekopt werd. Epe liet het initiatief  en in de 21e minuut kregen de Epenaren een domper te verwerken. Een cornerbal van Markelo werd beheerst ingekopt waardoor de stand. weer gelijk werd (1-1).

Na deze gelijkmaker kwam Epe weer moeizaam in het spel. Er waren veel overtredingen en Markelo won vaak de duels. Het spel was onrustig Het duurde tot ongeveer de 30e minuut voordat Epe weer enigszins gevaar kon stichten. Nu was het weer Yannick Heukels die diep in de Markelo defensie de bal vanf de achterlijn terugtrok maar Sven Hoogenboezem miste deze mogelijkheid. In de 35e minuut was het wel raak. Een individuele aktie van Sven Hoogenboezem, die van net buiten de zestien hard in de linkerbovenhoek schoot (2-1). Vlak voor de rust moest Stefan Lokhorst gewisseld worden vanwege een blessure. Ramon Heukels werd zijn vervanger De stand bleef 2-1.

Na de rust was Epe gedurende vele fases de bovenliggende partij, maar wist niet echt hiervan gebruik te maken. Er kwamen wel mogelijkheden maar deze werden niet benut. Markelo kon ook niet veel potten breken. Wel waren er veel overtredingen en blessurebehandelingen. Het spel lag vaak stil. De wedstrijd was niet om aan te zien. De harde wind, het hobbelige en zware veld werkte niet in het voordeel. Epe kreeg wel vele mogelijkheden maar profiteerde niet. In de 65e minuut werd Gerrit Calkhoven gewisseld voor Dennis Calkhoven. In de 82e miuut kwam Markelo eindelijk in de buurt van het Epe doel door een corner, die werd uit de Eper doelmond gewerkt en bij de tegenaanval kwam Ramon Heukels alleen voor het Markelo doel en scoorde beheerst de 3-1.

De wedstrijd leek gespeeld, echter diep in blessuretijd scoorde Markelo nog de 3-2.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!