Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe overloopt in de eerste helft Robur en wint met (1-4)

Epe overloopt in de eerste helft Robur en wint met (1-4)

Robur et Velocitas 1 (zon)

1 - 4

Epe 1 (zon)

5'
Koen Logen (schot)
31'
Lars Timmer (schot)
45'
Koen Logen (schot)
... (schot)
61'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

6 april 2015 14:30

Scheidsrechter

Kupper, J.A.M.

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

Een  zeer gemotiveerd Epe overklaste Robur in de eerste helft van de wedstrijd
Reeds binnen 5 minuten stond het 0-2.,  eerst was het  Sven Hoogenboezem die in de eerste minuut scoorde, daarna een kans voor Gerrit Calkhoven die net naast geschoten werd, waarne Koen Logen even later van dichtbij de 0-2 scoorde.

In de 33e minuut scoorde Lars Timmer de 0-3 , toen de bal niet goed werd weggewerkt uit het strafschopgebied. In de 45e werd het zelfs 0-4 toen Koen Logen profiteerde.

Deed Robur dan niets, nee eigenlijk niet. Slechts een door de scheidsrechter gegeven dubieuze vrije trap, waar niets uit voort kwam en in de  44e minuut een schotje, rolletje, naar het Eper doel.
Rust 0-4

Na de rust een feller en gemotiveerder Robur dat niet echt potten kon breken. Robur kwam wel tot een doelpunt, na een Eper verdedigingsfout , maar verder kreeg Epe meer kansen, die niet benut werden. .
Op het eind van de westrijd moest Epe, na eersteen redding van Bassven Schoonhoven , nog wel een bal van de doellijn halen.

Het bleef ,na het missen van enige Epe kansen toch bij 1-4

Bas van Schoonhoven, Ivar Oldenburger, Yannick Heukels, Bart Brummel (74. Tom van Schoonhoven), Koen Logen, Lars Timmer, Mark van Petersen, Gerrrit Calkhoven, Sven Hoogenboezem, Ramon Heukels(63. Calvin Overmars).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!