V en L F1

F-pupillen zaterdag, F3, 4e klasse 36

26 november 2014 18:30

Bij deze avondwedstrijd lukte het niet om foto's te maken. Lees het verslag en zie de beelden voor je!

In onderling overleg was besloten om de wedstrijd tegen V en L F1 vanavond te spelen in plaats van op 13 december 2014.

Er werd begonnen met Wesley in het doel en omdat Julia geblesseerd is en Gijs ziek, waren er geen wisselspelers. Wesley was ook aanvoerder.

Vanaf de aftrap zochten de Epenaren de aanval. Dit resulteerde in enkele kansen zonder een doelpunt. In de tweede minuut was het Daan die een aanval opzette en de bal diep speelde op Cas. Na een mannetje uit te hebben gespeeld gaf Cas een strakke voorzet op Stijn die de 1-0 aantekende.
In de daaropvolgende minuten zocht Epe veelvuldig het doel, maar de bal werd telkens óf naast geschoten óf door de keeper van V en L onschadelijk gemaakt.
In de achtste minuut was het Cas die langs de zijlijn een paar mannetjes uit speelde en mooi voorzette.  Daan die de bal voor zijn voeten kreeg bedacht zich geen moment en schoot de 2-0 binnen. Twee minuten later een mooi uitgespeelde aanval van de Epenaren. Cas zette de aanval op en ging de een-twee aan met Stijn. Met een droog schot zorgde Cas vervolgens voor 3-0.
Af en toe kwam V en L er uit, maar achterin stonden Alex en Ruben paraat om alle aanvallen onschadelijk te maken. Anders was er altijd nog Wesley die zijn doel schoon hield.
In de veertiende minuut zette Epe opnieuw een aanval op. Stijn die de bal in bezit kreeg schoot na een goede actie op doel. Zijn bal werd door een speler van V en L van richting veranderd en verdween in het doel; 4-0.
Daarna gingen de Epenaren op zoek naar het vijfde doelpunt, maar zonder gewenst resultaat. In de achttiende minuut probeerde V en L een aanval op te zetten. Daan stak hier echter een stokje voor en na een korte dribbel schiet hij hard op het doel. Hiermee zet hij de 5-0 op het scorebord.
Een minuut later is het Jesse die op het middenveld de bal verovert. Hij passt de bal op maat naar Stijn die de bal doorspeelt naar Cas. Met een subtiele beweging zet Cas de keeper op het verkeerde been en dribbelt de bal het doel in en zorgt voor een 6-0 ruststand.
Hiermee wordt tegen de magische grens van honderd doelpunten in de competitie aangeschuurd.

In de tweede helft gaat Wesley voetballen en Ruben keepen. Dit verandert niets aan het spelbeeld. De Epenaren doen er alles aan om de magische grens van honderd doelpunten te doorbreken.
Het team had besloten dat één speler die goal mocht maken; Jesse! In de tweeëntwintigste minuut leek dit te lukken. Jesse schoot hard op doel, maar de keeper weigerde mee te werken en hield de bal tegen. Een minuut later was het dan toch zo ver. Het was echter niet Jesse die scoorde. Een hoekschop van Stijn werd door de keeper van V en L in het doel gewerkt. Hiermee zorgde Stijn voor 7-0 en kreeg hij nummer 100 op zijn naam.

In de vijfentwintigste minuut is het V en L dat de aanval zoekt, maar Alex is niet te passeren. Hij passt de bal naar Daan die een rush begint langs de lijn en voorzet op Cas. Het schot van Cas wordt gepareerd door de keeper, Jesse die de bal voor zijn voeten krijgt schiet net naast.
Enkele minuten later krijgen de Epenaren een hoekschop die door Cas wordt genomen. Wesley verwerkt de bal tot doelpunt; 8-0.
In de dertigste minuut gaat Cas op avontuur en met een mooie actie zorgt hij voor 9-0. In de daaropvolgende minuten zijn het Daan, Stijn en Jesse die net niet weten te scoren. Tot de vierendertigste minuut, dan mag Epe opnieuw een hoekschop nemen. Dit keer neemt Stijn deze voor zijn rekening. Deze hoekschop wordt door Daan tot doelpunt omgezet; 10-0.
Vanaf de aftrap gaat V en L in de aanval, maar Ruben weet redding te brengen. De spelhervatting van Ruben komt via Alex bij een speler van V en L terecht die verwoestend hard … over schiet. In de daarop volgende spelhervatting is het Cas die aan de linkerkant van het veld de bal krijgt. Met een paar mooie acties speelt hij een paar tegenstanders uit en met een bekeken voorzet bezorgt hij de bal bij Jesse. Met een hard, laag schot zorgt Jesse vervolgens voor 11-0!
Een minuut later is het Wesley die samen met Alex de bal verovert. De pass van Alex komt bij Daan terecht die met een bekeken balletje Cas aan het werk zet. De voorzet van Cas komt bij Stijn; 12-0.
Hiermee is de koek nog niet op. Met nog een minuut op het scorebord is het Cas die met twee doelpunten de eindstand op 14-0 bepaald.

De één na laatste wedstrijd van het seizoen is hiermee opnieuw met dubbele cijfers afgesloten en de magische grens van 100 doelpunten is doorbroken.  De spanning in de 4de klasse 36 blijft bewaard tot de laatste wedstrijd van het seizoen. Dan zal de beslissing moeten vallen over het kampioenschap!!