15'
Milan Herms (vrije trap)

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 1

22 november 2014 8:30

Vanochtend héél vroeg (om half 9 werd er afgetrapt) stond de wedstrijd in Zwolle tegen WVF op het programma.

Dat WVF een lastige tegenstander zou zijn was vanaf het begin al duidelijk. Ze hebben niet voor niks gewonnen van SEH en gelijkgespeeld tegen Hattem. In de kleedkamer werd er aangegeven ons eigen spel te gaan spelen, lekker voetballen en vanaf de eerst...e minuut het koppie erbij.

De openingsfase creëerde we aardig wat kansen. Net was de laatste eindpass niet goed of stond de goed keepende doelman van WVF in de weg.

Na een kwartier was de keeper kansloos. Jorn werd van de sokken gelopen en dit resulteerde in een vrije trap op 15 meter van de goal. Milan ging achter de bal staan en schoot deze verwoestend achter de keeper. 0-1.

Balverlies voorin leidde de 1-1 van WVF in. Een lange pass en de spits kon zo 1 op 1 op Job af lopen. 1-1.

Nog voor rust keken we tegen een achterstand aan. Wederom balverlies, dit keer op het middenveld en dit werd genadeloos afgestraft door WVF. 2-1.

Rust. 2-1 achter. Er werd aangegeven om zorgvuldig voor de goal te zijn. Dan zullen de goals vanzelf komen.

En die goals kwamen ook. De 2-2 was een intikker van Marc. Keane schoot op goal, de keeper kon de bal niet klem pakken en Marc was er als de kippen bij.

Enkele minuten later kwamen we weer op voorsprong. Een goed genomen corner van Anand kwam precies bij Jorn terecht en die knikte de bal tegen de touwen. 2-3!!

Na een individuele actie van Jorn scoorde hij ook de 2-4.

De wedstrijd leek beslist totdat 10 minuten voor tijd WVF de 3-4 scoorde. De laatste minuten was het billenknijpen maar de verdiende 3 punten gingen mee naar Epe!