3 - 1

Epe JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 1

8 november 2014 9:45

Vanochtend om 9.45 stond de wedstrijd tegen DOS op het programma. Zoals gezegd de nr 2 en 3 van de ranglijst.

Al snel werd duidelijk dat DOS een voetballende ploeg is met een paar spelers met individuele kwaliteiten.

Dat DOS zo graag alles voetballend op wou lossen resulteerde in een doelpunt van Keane. Een te korte terug speelbal op de doelman van DOS en K...eane was er als de kippen bij om de bal binnen te schieten.

Na een kleine 20 minuten scoorde DOS de gelijkmaker. Een corner aan onze kant werd weggewerkt door een speler van DOS en één lange bal leidde er toe dat de spits oog in oog kwam met Job en deze kans niet onbenut liet. 1-1.

Rust 1-1. Eerste helft waarbij DOS de iets betere partij was. Wij waren de bal al snel weer kwijt en liepen zo achter de feiten aan.

In de 2e helft bleef het lang 1-1. Toch kwam 10 minuten voor tijd DOS op 2-1.

De laatste 5 minuten werd er 'alles of niets' gespeeld. Dos kwam er goed uit via de linkerkant en Milan schoot de bal onfortuinlijk achter Job. 3-1.

Een nederlaag die achteraf terecht is maar met iets meer 'slimmigheid' te voorkomen was geweest.