Epe E1 wint in doelpunt rijk duel van Hatto Heim E1

1 november 2014 10:15

Onbekend

Vanochtend moesten we thuis aantreden tegen Hatto Heim E1. Hatto Heim stond in de onderste regionen van de hoofdklasse.

Milan die vanaf Donderdag griep had was een twijfel geval maar was gelukkig aanwezig!

Na iets meer dan 1 minuut was het Keane die een prima steekbal van Jorn achter de keeper van Hatto Heim schoot. 1-0.

Een paar minuten lat...er was het wederom Jorn met een schitterende pass op Marc die deze met iets wat geluk via een verdediger van Hatto Heim achter de keeper wist te krijgen. 2-0.

Na deze goal werden we wat slordig en Hatto Heim kwam door hun gevaarlijke nr.9 terug in de wedstrijd. 2-1.

Een paar minuten later was de marge alweer 2. Jorn scoorde de 3-1.

Toen Jorn ook nog eens de 4-1 scoorde dacht iedereen dat de wedstrijd wel beslist was maar toch kwam Hatto Heim nog voor rust een beetje terug in de wedstrijd. 4-2.

Net voor rust was het Ladin die de marge weer op 3 bracht. 5-2.

Rust. 5-2.

Na rust was het Ladin die een hattrick maakte en Hatto Heim scoorde nog 2x. Dit resulteerde in een 8-4 eindstand.

Na afloop blije gezichten in de kleedkamer. Toen de jongens ook nog eens hoorde dat SEH had gewonnen van ASVD en IJVV van Hattem was de sfeer helemaal goed!

Volgende week de lastige uitwedstrijd in Kampen tegen DOS. De nr. 2 tegen de nr. 3!