Epe JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 1

25 oktober 2014 9:00

Vanochtend om kwart voor 8 vertrek richting Hasselt.

Voor de wedstrijd werd er nog duidelijk aangegeven scherp aan de wedstrijd te beginnen! Dit omdat we vooral op het begin niet altijd bij de les zijn en (te) veel tegen doelpunten krijgen in de openingsfase.

Nadat de scheidsrechter om 9 uur floot voor het begin van de wedstrijd was het om 2 over 9... al bingo voor Olympia.

Balverlies aan de linkerkant van het veld en de bal lag al snel achter Job. 1-0.

Hierna hadden beide partijen wat kleine kansen maar was het na ongeveer een kwartier spelen Anand die de gelijkmaker scoorde. Anand de laatste weken al de man in vorm aan onze kant en vandaag weer zeer sterk! 1-1.

Rust 1-1. Een eerste helft met veel strijd, En een goed spelende Keane!

Na de rust was het een poosje heel onrustig. Veel balverlies en hierdoor werd de wedstrijd wat rommelig.

Olympia kwam een kwartier voor tijd op voorsprong. Een corner werd niet goed weggewerkt en door een speler van Olympia achter Job geschoten. 2-1.

Na deze goal gingen wij op zoek naar de gelijkmaker. Olympia kreeg een kans om de wedstrijd te beslissen maar Milan redde de bal net voor de lijn. Daar kwamen we goed weg..

De laatste minuten kregen Keane en Marc nog kansen op de gelijkmaker maar uiteindelijk was het Milan die via een mooie een-twee met Marc de gelijkmaker scoorde!!
Eind uitslag 2-2.