E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 1

11 oktober 2014 10:15

Kenneth Watchman

Vandaag stond de wedstrijd tegen ZAC E1 op het programma.

De jongens kijken blijkbaar ook geregeld op voetbal.nl want ze wisten heel goed dat dit de nummer laatst was en de termen 'makkie' en 'eitje' wa...ren zowel Donderdag als vanochtend voor de wedstrijd veel te horen.

Nu maar waarmaken om 10.15!

De eerste 10 minuten kon ZAC met veel wilskracht nog redelijk meekomen maar toen eenmaal Keane ons op 1 en 2-0 had gezet en Marc de 3-0 had gescoord was het verzet van ZAC gebroken.

Nog voor rust was het een eigen doelpunt van ZAC (corner Jelle) wat de 4-0 betekende. Ladin scoorde de 5-0 en net voor rust was het Keane die zijn 3e van de ochtend maakte. 6-0!

Rust. 6-0 voor. Er werd vooral gehamerd om te blijven combineren. En druk vooruit te blijven houden!

3 minuten na de rust was de eer van ZAC gered nadat ze scoorde uit een vrije trap. 6-1.

Na deze tegentreffer duurde het 10 minuten voordat de draad weer werd opgepakt en was het wederom Keane die zijn 4e scoorde. 7-1.

3 minuten later was het Ladin die de 8-1 maakte en zijn 2e van de ochtend!

Na deze goal was het de beurt aan Jorn die binnen 8 minuten zowel de 9-1, 10-1, 11-1 en 12-1 liet noteren!

In de laatste 5 minuten waren het Milan en Jelle die voor de 13 en 14-1 zorgde.

Het slotakkoord was voor Erkin! 15-1!