4 oktober 2014 10:00

Vandaag om 9.00 uur verzamelen bij de parkeerplaats van cialfo om vervolgens de nieuwe trainingspakken van Wim Herms in ontvangst te mogen nemen. Bedankt Herms!

Nadat iedereen zijn pak had ontvangen gingen we richting Heerde om te voetballen tegen SEH E1.

Wederom veel ouders mee vanuit Epe en het vertrouwen was aanwezig, zowel bij de spelers als de begeleiding!

Deze lichting spelers komt SEH nu al een paar jaar tegen en elke keer is het een wedstrijd op het scherpst van de snede met veel beleving.

Een paar weken terug hadden we ze al ontmoet in de beker en het spelconcept van SEH was duidelijk. Snel richting de zeer snelle en behendige spits. Opletten dus!

De eerste helft was redelijk maar vaak was net de laatste pass niet goed.

De ruststand was 0-0 en dit was vooral te danken aan beide keepers die erg sterk stonden te keepen.

10 minuten in de 2e helft was het Jorn die de bal wat gelukkig mee kreeg en de bal met wat fortuin achter de keeper van SEH wist te krijgen. 0-1!

Nauwelijks 5 minuten later was het alweer 1-1. Balverlies voorin, 2 passen na voren van SEH en de spits van SEH bleef koel en schoot de bal langs Job.

De laatste 10 minuten was het helemaal open en kon de wedstrijd beide kanten op. Job hield ons een paar goed op de been en aan de andere kant kon hetzelfde gezegd worden over de keeper van SEH. Helaas voor ons hadden op het allerlaatst Jorn en Jelle het vizier niet op scherp en werden er nog 2 grote kansen gemist.

Tot het eind van de wedstrijd is er gestreden voor de 3 punten. Job is al geroemd en ook Anand was vandaag zeer sterk. Zowel achterin als op het middenveld!

De teleurstelling na afloop bij de Eper boys zei genoeg. Ook hun hadden in de gaten dat er hier vandaag meer te halen viel. Maar misschien moet je achteraf Job bedanken dat er tenminste 1 punt mee terug gaat richting Epe!