... (e.d.)

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 1

27 september 2014 10:15

Vanochtend stond de wedstrijd tegen IJVV uit IJsselmuiden op het programma.

De jongens keken erg uit naar deze wedstrijd en dit was door de weeks op de training al te merken. Er werd zeer goed en fanatiek getraind.

De tactiek was om IJVV meteen vast en onder druk te zetten. Dit betekende dat Milan door zou schuiven naar het middenveld.

Deze tactiek werkte ...goed en IJVV had de eerste helft weinig te vertellen. Veel kansen aan onze kant en het spel werd vooral gespeeld op de helft van IJVV.

De ruststand was 'maar' 1-0 door een eigen doelpunt van IJVV. Jorn gaf de bal voor aan de rechterkant en een verdediger van IJVV werkte de bal achter zijn eigen doelman.

Rust 1-0. Zoals gezegd een goed Epe.

De 2e helft begon IJVV iets beter en dit resulteerde dat het spel 10 minuten na rust een beetje beide kanten opging.

IJVV scoorde in deze 10 minuten ook. 1-1.

Na de gelijkmaker pakte we het weer goed op en werd IJVV weer achteruit gedrukt.

'Mister latje trap' Erkin schoot de bal van 20 meter snoeihard op de lat. Keane was er als de kippen bij en zette ons weer op voorsprong. 2-1

Enkele minuten later zette Keane Jorn alleen voor de keeper en Jorn faalde niet oog in oog met de doelman. 3-1

5 minuten voor tijd kwam IJVV weer in de wedstrijd via een corner. 3-2.

Job raakte bij deze actie geblaseerd en Anand moest de laatste 5 minuten keepen.

Deze 5 minuten kwamen we gelukkig goed door en dus bleven de dik verdiende 3 punten in Epe!

Volgende week een uitwedstrijd bij SEH. Er zal door alle 9 uit hetzelfde vaatje getapt moeten worden om daar ook voor de overwinning te gaan!