Marc van der Klij beslist de wedstrijd van Epe E1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 1

20 september 2014 9:45

Onbekend

SV Epe E1 wint duel met 2 gezichten

Om kwart voor 10 werd er afgetrapt voor het begin van de wedstrijd tegen Go Ahead Kampen E1. We waren op het begin zeker niet bij de les en binnen een paar minuten maakte Kampen zowel de 1-0 en 2-0. Na iets meer dan 10 minuten scoorde Marc de aansluitingstreffer. Jorn schoot op goal, keeper kon de bal niet voldoende keren maar gelukkig was daar onze spits Marc nog die de bal alsnog tegen de touwen werkte. 2-1

De eper supporters dachten dat dit het moment was dat we op gelijke hoogte konden komen. maar Kampen kreeg een penalty van de partijdige scheidsrechter. 3-1 voor Kampen

Rust. 3-1 achter. Een slordig spelend Epe. Veel (onnodig) balverlies en weinig beleving aan onze kant.

De 2e helft begonnen we met Anand en Erkin achterin, verdediger Milan schoof door naar het middenveld om zo meer in de aanval te komen. En dat gebeurde want in de 2e helft hadden Anand en Erkin hadden de 2e helft de boel achterin goed voor elkaar. Het duurde ook niet lang voordat Marc ons op 3-2 had gezet, Een geweldig doelpunt want hij schoot hem in de kruising.

Met nog maar 10 minuten te spelen was er natuurlijk weer volop geloof in een goede afloop. Kans op kans, maar hij wou er niet in tot op het moment dat Marc '' Cadabra'' van der Klij de bal weer voor de voeten kreeg en hem met zijn buitenkant van de schoen via de binnenkant van de bal in de goal kreeg. 3-3

Het was de allerlaatste minuut, nog steeds een aanvallend Epe dat vol voor de overwinning ging. Een corner voor ons, Jelle ging achter de bal staan en via-via schoot Jorn de bal nog een keer hoog voor de pot. ( het zal toch niet ) maar jawel. En weer was het Marc van der Klij die als een echte spits zijn verdediger met 2 handen vooruit duwde en daarna de bal in de goal kopte. Zo moet hij hebben gedacht '' dit klusje is geklaard'' 3-4

Een duel met 2 gezichten. De 2e helft een veel beter Epe!

Volgende week spelen wij thuis tegen IJVV E1. De jongens van vorig jaar E2 zullen goede herinneringen hebben aan thuiswedstrijden tegen deze club uit IJsselmuiden!