Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe 1 verliest strijd tegen Heeten 1

Epe 1 verliest strijd tegen Heeten 1

Heeten 1 (zon)

3 - 2

Epe 1 (zon)

10'
Koen Logen (schot)
Alexander Ruiter (schot)
44'
Mathijs Willemsen (schot)
52'
72'
Alexander Ruiter (penalty)
80'

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

14 september 2014 14:00

Scheidsrechter

Philippo, Eric

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

Een bij vlagen goed spelend Epe verloor uit eindelijk de wedstrijd van Heeten, doordat de Eper ploeg in de tweede helft vergat te voetballen en meeging in het opportunistische spel van de mannen uit Heeten. In de eerste helft en met name in het eerste gedeelte was Epe heer en meester. Veel variatie, goed spel. In de 5e minuut zette Bart Brummel uitstekend door en de voorzet werd maar net gemist door Gerrit Calkhoven.  Het was uitstel want  na 10 minuten kwam Epe op een verdiende voorsprong. Koen Logen benutte een uitstekende voorzet van Sven Hoogenboezem door de bal bij de 2e paal in te tikken.


Heeten was dichtbij de gelijkmaker in de 11e minuut, maar Rudi Kamphuis redde bekwaam. Epe had het best van het spel creëerde meerdere hoekschoppen maar kwam verder niet tot scoren. Na een half uur was Epe weer een paar maal dicht bij een doelpunt. Een mooie aanval door het midden, dubbele één twee tussen Mark van Petersen en Sven Hoogenboezem bracht geen resultaat, ook een ziedend schot van Stefan Lokhorst werd  tot hoekschop verwerkt. In de 42e minuut kon Stefan Lokhorst alleen op het Heeten doel gaan maar werd uiteindelijk nog gestuit door een Heeten verdediger. Het leek op een 1-0 voorsprong bij de rust maar in de 44e minuut kwam Heeten langszij.  Epe verdedigde slordig uit en de Heeten aanval trok de bal van de achterlijn terug naar de 16 waar Heeten speler Alexander Ruiter hard en  zuiver inschoot. Tegen de verhouding in werd het 1-1, hetgeen ook de ruststand werd.

 Na de rust kwam Heeten gemotiveerd uit de kleedkamer, de mannen stroopten de mouwen op en wisten dat men het voetballend tegen Epe niet zou redden, dus werd er gestreden . Epe ging in dit spel mee en het voetbal werd er niet beter op. Veel gele kaarten leverde het wel op 4 of 5 voor Heeten en 3 voor Epe.  

In de 55e minuut kwam Heeten op voorsprong toen een voorzet vanaf de rechterflank bij de 2e paal hard ingeschoten werd door  Mathijs Willemsen.

Epe probeerde toch weer in de wedstrijd te komen maar had geen geluk toen een schot van Mark van Petersen van richting werd veranderd en buiten bereik van de doelman op de lat belandde. Epe zette Heeten onder druk  en  kwam op 2-2 toen een harde inzet door Mark van Petersen  via de doelman voor de voeten van Stefan Lokhorst belandde. Stefan scoorde beheerst.

Het leek erop dat Epe alsnog de wedstrijd naar zich toe zou trekken maar het werd anders. In de 80e minuut kreeg Epe een strafschop tegen, vanwege het vasthouden en ten val brengen van de moeilijk te bespelen spits Bas Aarnink. De toegekende strafschop werd benut door Alexander  Ruiter (3-2).

In de laatste 10 minuten en de blessure tijd kwamen er nog meerdere kansen en mogelijkheden om de gelijkmaker of zelfs de winst binnen te halen, maar goede kansen en mogelijkheden werden niet benut. Stefan Lokhorst, Koen Logen, Mark van Petersen konden helaas het net niet vinden, waardoor de wedstrijd uiteindelijk met 3-2 werd verloren .  Jammer  en onnodig, zeker gezien de vele kansen die niet benut werden.  

De opstelling: Rudi Kamphuis,Erwin Buitenhuis ( 62. Henk Stoevenbeld), Iar Oldenburger, Valentijn van Velzen, Bart Brummel, Mark van Petersen, Lars Timmer, Koen Logen, Gerrit Calkhoven (80. Ramon Heukels), Stefan Lokhorst, Sven Hoogenboezem.

Klik hier voor meer foto's

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!