Kenneth

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd tegen vv Hattem E1 op het programma.

Vorige week waren we er al achter gekomen dat er in de hoofdklasse andere dingen werden gevraagd dan in de eerste klasse.

De eerste helft was Hattem iets sterker. Hattem kwam in de 23ste minuut ook op voorsprong. 0-1.

Nauwelijks een minuut later was het alweer gelijk. Een goede combinatie... tussen Jorn, Keane en Ladin waarbij de laatste de bal samen met een verdediger van Hattem over de doellijn schoot! 1-1.

Rust. 1-1.

In de 2e helft een sterker Epe. Hattem stond 10 minuten na rust continu onder druk. Dit resulteerde in heel wat hoekschoppen en kleine kansen. Marc zette ons op een 2-1 voorsprong. Jelle onderschepte een verkeerde uittrap van de keeper van Hattem en zette met een steekbal Marc alleen voor de keeper. Marc faalde niet oog in oog met de keeper 2-1!

Hattem begon het op een andere boeg te gooien en ging de duels stevig aan. Binnen no time scoorde Hattem zowel de gelijkmaker als de 2-3. Een flinke domper met nog een paar minuten te spelen. Maar Epe gaf niet op en stuurde verdediger Milan naar voren, Dit resulteerde in een aantal goeie aanvallen en heel veel cornerballen voor ons. Het gebeurde 2 minuten voor tijd toen Erkin de bal kreeg aangespeeld en zijn robuuste lichaam goed gebruikte. Hij gaf de bal voor en zo kon Jorn de dikverdiende 3-3 op het scorebord zetten.

Een verdiend punt gezien de wedstrijd, deze wedstrijd verdiende geen winnaar. Er stonden vandaag allemaal winnaars op het veld. Het eerste punt is binnen voor Epe E1 volgende week spelen wij een lastige uitwedstrijd in Kampen tegen Go Ahead Kampen E1

Toch nog wel even een vermelding dat de man of the match onze keeper was...... Job Vonk hield ons op de been en sloeg ballen uit elke hoek. Fantastisch gekeept !