4 - 2

Epe JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 1

6 september 2014 9:45

Vanochtend al vroeg stond de eerste competitie wedstrijd op het programma. In en tegen Dronten.

We kwamen op 0-1 voorsprong door Jelle. Ladin had een goede actie aan de linkerkant en legde de bal goed af. Jelle kon de bal simpel intikken.

Na deze voorsprong hadden we pech. Jorn schoot de bal op de lat.

De gelijkmaker kwam uit een afstandsschot. Middenvelders... en verdedigers gaven te veel ruimte aan een middenvelder van ASVD en deze schoot de bal achter Job. 1-1.

Na een schandalige overtreding op Ladin raakte we de kluts kwijt. We gaven de bal te snel aan de tegenstander en gingen de duels niet meer met overtuiging aan.

Rust. 2-1 achter. Met wat opbeurende woorden probeerde we de jongens er van te overtuigen om weer makkelijk te gaan voetballen.

Na de rust een beetje het zelfde spelbeeld. ASVD was feller en we liepen achter de feiten aan. ASVD kwam ook op 3-1.

Nadat Keane de 3-2 maakte en ons terug in de wedstrijd schoot was er weer geloof. Keane raakte bij deze actie wel geblaseerd en ging er uit.

We kregen nog wat kleine mogelijkheden maar gingen ook steeds meer ruimte weggeven en hier profiteerde ASVD goed van door de 4-2 te maken.

De eerste nederlaag dit seizoen is een feit. Zonde zo in de eerste competitie wedstrijd.

Maandag trainen en Dinsdag wacht Overwetering E1. Bij een overwinning plaatsen we ons voor de volgende ronde van de beker.

Om met de woorden van Koen af te sluiten ; het beste vandaag was de gehaktbal van ASVD. Cijfer 8,5!