Epe JO9-3G

F-pupillen zaterdag, F3, 4e klasse 36

13 september 2014 9:00

De eerste officiële competitiewedstrijd. Alex in het doel en het team stond onder aanvoering van Jesse. Er werd 8 tegen 8 gespeeld.
De eerste 5 minuten had Teuge het betere van het spel en leek Epe enigszins onder de indruk van die 'grote' jongens. Daarna was het echter alleen nog Epe wat de klok sloeg. In 5 minuten tijd scoorde Cas drie maal, waarvan twee maal op knap aangeven van Julia.
Teuge kwam er af en toe uit. In de 14de minuut stoomde Daan op van achteruit. Hij gaf een strakke pass op Julia, die de bal net over schoot. Hierop volgde een gevaarlijke uitbraak van Teuge, maar het schot op doel werd door Alex onschadelijk gemaakt.
Wat volgde was misschien wel de mooiste aanval van de wedstrijd; Alex schoot de bal uit. Cas pakte de bal op het middenveld op waarna hij aan een mooie dribbel begon. Op het goede moment passte hij de bal naar Stijn, die de bal feilloos binnen schoot. 4-0!

Na de rust was Epe eerst wat zoekende. Dit kwam vooral omdat Daan wissel stond en de organisatie achterin weg was. Na 3 minuten was het echter toch weer Cas die een doelpunt maakte 5-0. Bij dit doelpunt werd iets te lang stil gestaan door Epe. Teuge kon hier van profiteren; 1-5.
Daarna ging het snel door doelpunten van Julia, Cas (3), Wesley en Stijn liep Epe uit naar 1-11.
Teuge had nog een paar gevaarlijke uitbraken, maar deze werden in eendrachtige samenwerking door Ruben, Daan, Jesse, Wesley en Alex onschadelijk gemaakt.

In de slotfase schoot zowel Daan als Gijs nog een keer op de paal. Het laatste wapenfeit was een schot op goal van Daan. Deze werd echter geblokt door Gijs, waarna de scheidsrechter voor het eind floot.

Een mooie eerste competitiewedstrijd die met duidelijke cijfers winnend werd afgesloten door de Epenaren!