9 - 2

Overwetering E1

E-pupillen, E1, Groep 1 06

9 september 2014 18:30

Vanavond om half 7 begon de wedstrijd tegen eerste klasser Overwetering E1. zoals gezegd bij een overwinning zijn wij zeker van de volgende ronde in de beker.

Na een teleurstellend resultaat afgelopen Zaterdag genoeg redenen voor een scherp en gemotiveerd E1.

We moesten het doen zonder Ladin die last had van zijn knie/been.

Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat wij de betere ploeg waren. Daarom was het ook even slikken toen Overwetering op 0-1 kwam.

Na een handjevol kansen was het uiteindelijk Keane die voor ons de gelijkmaker scoorde. 1-1!

Verder scoorde Jorn, Marc & Jelle nog voor rust en dit betekende dat wij met een 4-1 voorsprong gingen rusten.

Rust. De boys scherp houden voor de 2e helft!

Na de rust was het weer Jelle die de 5-1 maakte en even later was het Overwetering die de 5-2 scoorde door een foutje bij ons in de verdediging.

Na deze tegengoal was het Jorn die voor de 6-2, 7-2 (stift over de keeper) en 8-2 zorgde.

Het slotakkoord was voor Keane die de 9-2 liet aantekenen!

9 punten uit 3 bekerwedstrijden. Prima score boys!