Epe E1 wint eerste bekerwedstrijd tegen EZC E1

EZC '84 E1

E-pupillen, E1, Groep 1 06

28 augustus 2014 18:30

Vanavond stond de wedstrijd tegen buurman EZC '84 E1 op het programma.

Veel jongens kende de tegenstander en hier werd voor de wedstrijd al (iets te) druk over gepraat.

Genoeg redenen voor een gemotiveerd EPE E1.

De wedstrijd was rommelig en we begonnen moeizaam aan de wedstrijd.
De 1-0 viel uit een goed genomen corner van Jelle die via een speler van EZC achter de keeper verdween.

Het spel bl...eef rommelig maar toch maakte wij de 2-0, Marc schoot raak na een mooie assist van Keane.

Wij kwamen zelfs voor rust nog op 3-0. Jorn schoot een bal verwoestend in de linker kruising.

Rust. 3-0 voor. EZC is niet echt gevaarlijk geweest. In de rust word er aangegeven om te proberen het positie spel beter uit te voeren.

Na rust waren het Jorn en Marc die de 4 en 5-0 lieten noteren.

Het slotakkoord was voor een speler van EZC die de stand bepaalde op 5-1.