Vrouwen beker zaterdag poulefase Groep 3 28

Veldkampseweg 2
8181LN
HEERDE
tel. 0578-692510

Na de flamboyante overwinning van zaterdag 26 augustus 2023 uit tegen v.v. Elspeet stond vandaag zaterdag 2 september 2023 wederom een uitwedstrijd op het programma. Deze zaterdag met 12 fitte speelsters op pad. I.v.m. kleine blessures en vakanties dit keer een minimale bezetting. Maar we gaan ervoor! Onze 1ste beker wedstrijd tegen 4de klasse SEH Heerde op Sportpark de “Eeuwlanden’. Een mooie derby van ons kent ons. Maar wel met de nodige extra spanning. Klok slag 12uur aanvang wedstrijd o.l.v. de heer J.M. Eikelboom. Spanning was te voelen bij de Eper speelsters. In de beginfase was de scherpte zoek dit resulteerde in de eerste 6 minuten van de wedstrijd met 2 tegen doelpunten. De Eper dames kwamen beter in hun spel en kregen meer grip op de wedstrijd. In de loop van de 1ste helft buigen de Eper dames in 3 minuten om naar een terechte gelijke stand. Vlak voor rust maakt SEH uit het niets de 3-2. Het spelbeeld na de pauze speelde zich ruim 15 minuten vooral af rondom het middenveld van beide partijen. De Eper dames kwamen beter in hun spel en begonnen “gas” te geven. Door veel combinatie voetbal begon de Eper dames steeds de wedstrijd naar zich toe te trekken. Dit resulteerde in mooi voetbal en 4 doelpunten. De Eper dames gaan met de welverdiende punten terug naar de Wachtelenberg.

Met dank aan de meereizende toeschouwers voor het bezoek aan onze uitwedstrijd.