IJsselcentraleweg 9
8014BK
ZWOLLE
tel. 038-4600621

Epe begon voortvarend aan deze eerste wedstrijd van het seizoen. In de beginfase verraste spits Justin van Gelder bijna de  SVI doelman Alex Grafhorst, die ternauwernood de doelpoging tot hoekschop kon verwerken. In de 15e minuut was Epe alweer dichtbij de voorsprong. Een mooie aanval  via Sven van Egteren, Lars Krijgsman en Justin van Gelder werd gepareerd door de doelman en de terugkomende bal lag voor het inschieten voor Luuk Berkhoff, helaas ging zijn inzet over het doel.
Daarna kwam in de 17e minuut SVI op voorsprong, een hard en verdekt geschoten bal van SVI aanvaller Dani van der Steege ging onder tweede Epe verdedigers door in de linker benedenhoek. Epe kwam verder onder druk te staan en de thuisploeg kreeg in de 26e minuut een strafschop, toen een SVI aanvaller binnen het strafschopgebied in een duel kwam te vallen. Scheidsrechter de Graaf kende een strafschop toe, welke onberispelijk benut werd door Dani van der Steege.
De Epe ploeg leek geknakt en werd finaal overlopen. Het scoreverloop ging snel. In de 28e minuut een vrije trap, welke weer door Dani van der Steege  werd benut (3-0). In de 32e minuut kon Dani zijn 4e doelpunt bijschrijven, een voorzet kon hij ongehinderd inkoppen. Epe liet zich volledig wegspelen en creëerde  zelf weinig tot niets. Voor de rust werd het zelfs nog 5-0 door Joey Nieuwkoop.

Na de rust, waarin Epe 4 spelers wisselde, kwam Epe goed uit de kleedkamer en wist Sven van Egteren al snel, vanuit een assist van Justin van Gelder te scoren (5-1). Epe herpakte zich enigszins en zette de thuisploeg onder druk. Creëerde kansen maar liep al snel weer tegen een tegendoelpunt op toen Dani van der Steegein de 57e minuut voor de 5e maal scoorde. Alweer een kopbal (6-1).

Epe kreeg ook kansjes. Maurits de Jong, vrij voor de doelman, met een lob, welke over ging. Een afstandsschot van Lars Krijgsman. Een kopbal van dichtbij door Sven van Egteren, in de handen van de doelman. Epe scoorde niet en het was SVI dat de voorsprong in de 77e minuut uitbouwde naar 7-1 door Saba Gwedelidze.
In de 83e minuut mocht Epe net buiten het doelgebied een indirecte vrije trap nemen, vanwege het foutief in de handen nemen van een bal door de doelman. Resultaat een hard ingeschoten bal in het zijnet.
Het bleef daarom bij deze ontluisterende 7-1 nederlaag.
Het positieve van deze wedstrijd was dat Epe in de 2e helft enigszins herstelde van het dramatische laatste half uur van de eerste helft.