Dorpshuisweg 9 A
3849BL
HIERDEN
tel. 0341-451639

In deze wedstrijd was Epe in de eerste helft het meest gevaarlijk. In de 4e minuut stoomde Sven van Egteren naar het doel en gaf een voorzet op de snel meegekomen Justin van Gelder. De Hierden defensie wist maar net de voorzet eruit te halen.

In de 18e minuut was het weer Justin van Gelder die gevaarlijk werd, een diepe bal werd fantastisch door Justin gecontroleerd en omspeelde zijn directe tegenstander, schoot snoeihard maar de sta in de weg was doelman Wouter Polhoud  en in de 31e minuut schoot Sven van Egteren maar net naast. De thuisploeg creëerde geen enkele kans waardoor de ruststand 0-0 werd.

Na de rust was Epe in de 49e minuut dichtbij de voorsprong toen doelman Polhoud de ingeschoten bal niet kon controleren , maar de Epe aanvallers kwamen net te laat om te scoren.

In de 51e minuut kreeg Hierden een hoekschop welke bij de 2e paal door Gerjan van der Ham ingekopt werd, de bal werd nog uit het doel gewerkt, maar volgens de scheidsrechter was het een doelpunt, waardoor Epe onverdiend op achterstand kwam.

Epe rechte de rug maar het noodlot sloeg toe enige minuten later. Eerst werd Lars Krijgsman getorpedeerd , maar kwam gelukkig weer terug in het veld en even later bij een kopduel op het middenveld kwamen beide centrumverdedigers van Epe met de hoofden tegen elkaar en lagen groggy op het veld. Gelukkig kon René Suurland verder spelen, maar laatste man Tijn Nijhof, die een heel goede wedstrijd speelde moest het veld verlaten en werd vervangen door Stan Bos.

Epe probeerde de gelijkmaker te forcerenen  maar moest opletten op de scherpe counters van Hierden.

Sven van Egteren en Koen Logen werden gewisseld voor Luke Berkhoff en Stefan Lokhorst. Epe probeerde van alles maar de doelman van Hierden, hield zijn doel schoon.

Epe liep in de 82e minuut een 2-0 achterstand op, bij een uitval waarbij een buitenspelluchtje zat, maar scheidsrechter van Bussel keurde dit doelpunt goed, hoewel bleek dat bij de aanname een handsbal was gemaakt. Dit werd niet gezien, jammer.

Epe probeerde nog van alles maar kon niet tot scoren komen.

Een geflatteerde overwinning voor de tot nu toe ongeslagen koploper.

Jammer de Epe ploeg ontbeerde enig geluk en trof ook een voortreffelijke Hierden doelman tegenover zich.