Sportlaan 1
8072CA
NUNSPEET
tel. 0341-252882

Epe 1 verloor uiteindelijk ruim bij Nunspeet. In de eerste helft  was het aftasten voor beide ploegen, Epe speelde afwachtend en probeerde via snelle counters het de thuisploeg moeilijk te maken. Na een halfuur kwam Epe goed weg, nadat de bal op de paal werd geschoten. Even later in de 37e minuut, kwam Nunspeet via een strafschop op een 1-0 voorsprong. Epe kreeg via Justin van Gelder nog een kansje op de gelijkmaker, maar het was Nunspeet dat vlak voor de rust, in de 42e miuut, op 2-0 kwam.
Direct na de rust kreeg Justin van Gelder alleen voor het doel een enorme kans op de aansluitingstreffer, maar schoot helaas tegen een Nunspeet verdediger op en even later, in de 55e minuut, een mooie pass van Luke Berkhoff op Lars Krijgsman,  een mooie kans die helaas niet benut werd.
Nunspeet maakte in de 73e minuut wel de 3-0. Epe rechte de rug en kwam  in de 81e minuut tot scoren, maar de scheidsrechter nam het vlagsignaal over van de Nunspeet grensrechter voor buitenspel. De Epenaren protesteerden, hetgeen enige gele kaarten opleverde. Epe kwam niet meer tot scoren en Nunspeet liep vlak voor tijd, in de 87 minuut, uit naar een ruime 4-0 zege.