Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Epe heeft zaterdag een slechte prestatie geleverd tegen een op en top gemotiveerd en goed spelend Hatto Heim, dat daardoor een dik verdiende en ruime overwinning behaalde.

Vanaf het begin van de wedstrijd was Hatto Heim de bovenliggende partij. De Epenaren wonnen weinig duels en kwamen niet aan voetballen toe. Hatto Heim vergat in de eerste helft te scoren, miste meerdere goede kansen, waarbij Epe doelman en aanvoerder Bas van Schoonhoven ook vaak een sta in de weg was. De Epenaren kwamen goed weg met een 0-0 ruststand.

Na de rust sloeg Hatto Heim al snel toe. In de 50e minuut was het Robin van Ziel die de score opende. (0-1) Vijf minuten later was het reeds 0-2, toen Roan Admiraal vanaf zo’n 25 meter een vrije trap in de bovenhoek schoot.

In de 70e minuut was het weer Robin van de Ziel die de 0-3 scoorde, vanaf de zijkant belandde de bal achter Bas van Schoonhoven. 10 minuten later scoorde Twan van Rijssen de 0-4, de wedstrijd was allang gespeeld.

Uiteindelijk kon de ingevallen Stefan Lokhorst in de 85e minuut de bal nog in het Hatto Heim doel koppen, maar meer zat er echt niet in voor Epe (1-4)

Diep in blessuretijd scoorde Robin van de Ziel zelfs nog de 1-5, waardoor Robin een zuivere hattrick maakte (1-5)

Epe kwam gewoon niet in haar spel en speelde de slechtste wedstrijd sinds jaren en doordat aanvoerder, doelman Bas van Schoonhoven heel goed keepte bleef de uitslag slecht beperkt tot 1-5.

Volgende week is Epe vrij, vanwege de oneven competitie (13 ploegen), waardoor de winterstop voor Epe ingaat.

Er staat wel een speciale benefietwedstrijd op het programma t.b.v.  Mike Berkhoff welke om 17:45 plaats zal vinden op sportpark de Wachtelenberg. (zie: de website van sv Epe Klik hier voor info

Na de winterstop is de eerste wedstrijd op Zaterdag 20 januari aanvang 14:30 uur thuis tegen WVF uit Zwolle