Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Epe startte de wedstrijd afwachtend en kwam bijna snel op achterstand. Doelman Bas van Schoonhoven veroorzaakte een strafschop. Gelukkig stopte Bas deze even later zodat de wedstrijd stand het eerste halfuur gelijk bleef.

Er kwam een mooie mogelijkheid voor Epe. Koen Logen kon de mooi voorgegeven bal net niet in het DOS Kampen doel koppen.

Epe gaf weinig kansen weg, maar toch kwam DOS Kampen op voorsprong. Zo'n 25 meter van het doel kon aanvoerder Nick Hendriks ongehinderd op het Epe doel schieten, de laag en hard ingeschoten bal verraste Epe doelman Bas van Schoonhoven. (0-1).

Epe scoorde nog wel maar het doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd. Vlak voor de rust moest Stan van Niersen vanwege een kniekwetsuur uitvallen. Bas Smit werd de vervanger.

Na de rust was Justin van Gelder al snel dichtbij de gelijkmaker. Helaas, maar even later kon Justin de strak voorgegeven bal bij de eerste paal intikken en via een DOS Kampen verdediger ging de bal in het doel. (1-1)

Epe had een betere fase en voetballend de overhand, maar de uitvallen van DOS kampen bleven gevaarlijk. In de 75e minuut kwam DOS kampen via een lob van Raymon Beuling op voorsprong (1-2). Even later had Gerrit Calkhoven de kans op de 2-2, maar de bal ging net naast. DOS Kampen kwam zelfs op 1-3. door Allan Bakker.

De wedstrijd leek gespeeld, maar Epe ging volop de strijd aan en kwam op de aansluitingstreffer, toen Sven van Egteren een mooie teruggetrokken bal hard in het doel kon schieten (2-3).

Vlak voor tijd en blessuretijd dus, Epe zette nog meer aan. De DOS Kampen verdediging en doelman Fariz Mesud kwamen enige keren goed weg. Een balletje op de paal en nog meer hachelijke momenten. Epe verdiende de gelijkmaker, maar deze kwam niet meer.