Laan van Spitsbergen 2
7312CM
APELDOORN
tel. 055-8430737

Epe kwam de 1-0 achterstand, reeds opgelopen na dik een kwartier in de eerste helft, in de rest vaan de wedstrijd niet te boven, ondanks dat het zwakke AGOVV het numerieke overwicht niet verder wist uit te bouwen.

Tot aan het strafschop moment ging het gelijk op, maar toen Epe rechtsback Maurits de Jong de AGOVV spits Jesse Perdon, die in scoringspositie was gekomen, omver duwde, waarvoor er een strafschop en een rode kaart voor Maurits de Jong werd gegeven en AGOVV scoorde door Steven van Es, was AGOVV de numeriek bovenliggende partij.
De Apeldoorners wisten dit echter niet uit te bouwen.

De Epe verdediging  met een hoofdrol voor Dewi Gerritsen, kwam nauwelijks in de problemen, echter aanvallend konden de Epenaren ook niet echt gevaarlijk worden. Enige counters waren de Epe momenten, maar de voorzetten kwamen steevast in de handen van AGOVV doelman  Patrick Jansen.
In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. Teleurstellend voetbalspel van beide kanten,.
Epe kwam in de laatste fase van de wedstrijd nog opzetten. Door het inbrengen van Stefan Lokhorst kwam er meer kracht in de aanval, maar tot echt grote kansen kwam het niet.

Al met al won  AGOVVV deze voetballend van beide kanten teleurstellende wedstrijd, waarbij Epe vanwege  het harde werken met 10 man wellicht wel een punt verdiend hadden, maar uiteindelijk niet de kracht kon vinden dit te realiseren

Zeer teleurstellend was het dat na het laatste fluitsignaal de gemoederen nog te hoog opliepen, dat was zeker onnodig.