Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Epe kon ondanks een veldoverwicht in de eerste helft niet tot grote kansen komen en vlak voor de rust profiteerde  SVI topscoorder Dani van der Steege, door bij de 2e paal ongehinderd de bal achter doelman Bas van Schoonhoven te koppen. (0-1)
Even later kreeg Epe  via Justin van Gelder een mooie kans, maar de doelman Gerjan Aperloo van SVI wist de hard ingeschoten bal te pareren.
Na de rust had SVI veel meer balbezit en Epe kwam bijna niet onder de druk vandaan.  In de 59e minuut kon Dani van der Steege, een terugkomende bal  in 2e instantie in het Epe doel schieten.
Epe bracht spits Stefan Lokhorst in voor Sven van Egteren, waardoor er meer fysieke druk op de SVI verdediging kwam, dit was van korte duur want in de 65e minuut kreeg Koen Logen een directe rode kaart, van de overigens goed leidende scheidsrechter Martijn van Beek,
Een slippertje op de achterlijn in de Epe verdediging leidde tot een eigen doelpunt van Epe (0-3)
Vlak voor het eindsignaal kwam SV I nog op de "te ruime" 0-4 door Joey Nieuwkoop.