Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

De laatste wedstrijd van Epe in de 1e klasse Zaterdag was een mooi affiche. Streekgenoot WHC was de tegenstander in deze Veluwse derby, die eigenlijk nergens meer omging, hoewel WHC bij zeer zeer gunstige uitslagen nog een periodekampioenschap kon gaan pakken.  WHC had deze wedstrijd het meeste balbezit , maar Epe kreeg de beste kansen.
Na meerdere goede mogelijkheden was het vlak voor de rust, in de 40e minuut, dat Epe op een verdiende voorsprong kwam door een intikker van Gerrit Calkhoven. De Epe verdediging gaf bijna geen kansen weg en Epe kreeg door snelle counters enige goede mogelijkheden om te scoren.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. WHC zette aan maar creëerde weinig mogelijkheden terwijl Epe de voorsprong had moeten uitbreiden.  Met name de kans die Maurits de Jong kreeg, na een doorbraak alleen voor de uitstekende doelman, maar Maurits schoot naast. Even later sloeg WHC toe, een voorzet kwam op het hoofd van Sander Krijns en de bal ging over de uitkomende Epe doelman Bas van Schoonhoven in het doel. (1-1)
Epe zette aan en wilde graag weer op voorsprong komen. Sven van Egteren, Lars Krijgsman, Maurits de Jong en Gerrit Calkhoven kregen kansen, maar het doelpunt viel "onverdiend" aan de andere kant. Menno van de Worp kon de bal , na enig grabbelwerk zo maar intikken en WHC op een 1-2 voorsprong brengen. Diezelfde Menno scoorde even later de 1-3 door vanaf de 16 meter de bal goed in te schieten.
Epe zette het laatste kwartier nog wel aan maar de geest was uit de fles. Het bleef bij een 1-3 winst voor WHC.

Er werden nog enige wissels gepleegd. Afscheid genomen van Epe speler Henk Slot, die bij SV Epe zijn carrière beëindigde en na het laatste eindsignaal werden door de spelers afscheid genomen d.m.v. een erehaag van beide trainers, zowel Martijn de Haas na 8 jaar trainerschap bij SV Epe, als ook scheidende WHC trainer Richard Karrenbelt en ook  de spelers en begeleiders die na dit seizoen iets anders gaan doen.

Na afloop werd er in goede sfeer het seizoen beëindigd.
Epe ging nog samen met de spelers van het het verrassende Epe 2 het kampioenschap  van Epe 2 vieren, waarbij even later ook nog de JO17-1 Hoofklasse Kampioen bij aansloot.