Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

SV Epe 1 verloor zaterdagmiddag verdiend van Hulzense Boys. De ploeg uit Nijverdal trok in het laatste gedeelte van de wedstrijd de winst naar haar toe.

De wedstrijd ging behoorlijk gelijk op, zeker in de eerste helft, hoewel de ploeg uit Nijverdal aanvallend wel gevaarlijker was dan Epe. Epe kwam in de 39e minuut op voorsprong door een doelpunt van Luke Berkhoff, die de voorzet van Teun Bol in kon schieten.

Deze voorsprong werd 2 minuten later al te niet gedaan door Hulzense Boys die, vanuit een hoekschop, de bal achter Epe doelman Bas van Schoonhoven wisten te krijgen. Uit de kluwen van spelers binnen het doelgebied was het Frank Gerritsen Mulkes die het doelpunt op zijn naam kreeg. Deze 1-1 werd tevens de ruststand.

Na de rust was het spelbeeld hetzelfde als voor de rust, maar wel met een feller Hulzense Boys, dat geleidelijk aan de wedstrijd naar zich toe aan het trekken was.

In de 70e minuut onderbrak René Suurland een uitval van Hulzense Boys en ontving hiervoor een gele kaart. De vrije trap, op zo’n 25 meter van het Epe doel, werd hard ingeschoten door Sander Blok van Hulzense Boys en ging van de paal in de korte hoek, naar de andere paal en belandde in het Epe doel achter de verbouwereerde Epe doelman Bas van Schoonhoven.

De mannen van Hulzense Boys, deden na deze voorsprong er nog een schepje bovenop en het was Fabian te Kolste die in de 75e minuut de stand op 1-3 bracht.

Epe probeerde uiteraard de aansluitingstreffer te maken en gaf meer ruimte weg. De aansluitingstreffer kwam er nog bijna in de 89e minuut, toen Koen Logen een voorzet gaf op de inkomende Gerrit Calkhoven, die uitgleed en net niet wist te scoren. Hulzense Boys maakte diep in blessuretijd nog de 1-4 door Sander Kamphuis.

Volgende week moeten de Epenaren naar Oldenzaal  om het op te nemen tegen Quick’20, deze wedstrijd wordt gespeeld om  13:30 uur.