sv Epe E1 is bijna kampioen van de Hoofdklasse 01

2 - 2

Epe JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, Hoofdklasse 01

12 april 2014 9:00

Zaterdagochtend om 09:00 was de wedstrijd tegen concurrent PEC Zwolle E2. Bij winst zou E1 kampioen zijn. Op de velden bij BeQuick Zwolle was de wedstrrijd en vanuit Epe waren veel toeschouwers, sv Epe supporters, Vaders, Moeders, Broertjes, Zusjes  Opa 's en Oma's naar het veld gekomen om deze wedstrijd te aanschouwen.

Een spannende wedstrijd. Epe E1 kwam in de eerste helft door een doelpunt van Jesse Vosselman op een 0-1 voorsprong en  vergat in de eerste helft meer doelpunten te maken., zodat het bij rust "maar" 0-1 was.

Na de rust kwam PEC opzetten en had in het eerste gedeelte veel meer balbezit. De Zwollenaartjes kwamen dan ook verdiend op 1-1 en even later zelfs op een 2-1 voorsprong.

De jongens van Epe kwamen op het eind van de wedstrijd weer beter in het spel en door tomeloze inzet kwam de ploeg weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Mart Nijhof.

Hierna kwamen nog wel enige kansen maar gescoord werd er niet meer. De uitslag van 2-2 was dan ook wel terecht te noemen.

Een mooie spannende wedstrijd.. De Eper jongens waren enigzins teleurgesteld, maar mogen trots zijn want over 3 weken (3 mei) tegen Heino kan het verdiende kampioenschap behaald worden.

sv Epe E1 is nog steeds ongeslagen en staat qua verliespunten 5 punten voo,r met een beter doelsaldo van +37.