9411BB
BEILEN
tel. 0593-540273

De start van de competitie in en tegen Beilen werd voor SV Epe een prachtige middag.

Op het mooie complex van vv Beilen was Epe vanaf het begin van de wedstrijd heer en meester op het veld. Het duurde tot de 21e minuut, toen Epe voor het eerst tot scoren wist te komen. Aanvoerder Koen Logen gaf een perfecte voorzet welke door spits Stefan Lokhorst beheerst in het Beilen doel werd gekopt.

Na de 0-1 was het al snel 0-2 doordat in de 25e minuut een bijna kopie van het eerste doelpunt werd gemaakt, voorzet Koen Logen en kopbal Stefan Lokhorst.

Na een half uur kwam Beilen tot een hoekschop wat het eerste wapenfeit was in deze wedstrijd voor Beilen.

In de 39e minuut werd een afgeslagen hoekschop hard ingeschoten door Maurits de Jong, welke bal door toedoen van Stefan Lokhorst in het doel belandde, waardoor Stefan zijn eerste zuivere hattrick van dit seizoen op zijn naam bracht.

Epe creëerde nog meer kansen maar Luke Berkhoff, Koen Logen, Gerrit Calkhoven en ook Lars Krijgsman konden het net niet vinden want met name de uitstekende doelman Remco Vos was een sta in de weg. Rust 0-3

Na de rust, waarin grensrechter Herman van Essen vanwege een lichte blessure werd vervangen door Twan Huiskamp, kwam Epe op fortuinlijke wijze aan het vierde doelpunt. Door de druk die Epe gaf speelde een verdediger van Beilen de bal terug op de overigens uitstekende doelman Remco Vos, echter de terugspeelbal gingen onder zijn voet door en rolde het Beilen doel in waardoor Epe in de 50e minuut op een 0-4 voorsprong kwam.

De Epenaren bleven druk zetten en creëerden vele kansen en in de 58e minuut was het aanvoerder Koen Logen die een voorzet van Luke Berkhoff afrondde. 0-5.

In de 60e minuut werden de goed spelende Bas Smit en Nick Krijgsman vervangen door Chiel Brummel en Henk Slot. De Eper ploeg werd er niet zwakker op, maar kansen en schoten van Maurits de Jong, Lars Krijgsman, Stefan Lokhorst werden uitstekend gered door doelman Remco Vos.

Beilen probeerde wel de eretreffer te scoren en dat lukte in de 64e minuut toen aanvoerder Ronald Smit de bal bij een scrimmage in het Epe doel wist de werken en zodoende de stand op 1-5 bracht.

In de 72e minuut zette Koen Logen door een perfecte pass Stefan Lokhorst vrij voor het doel en Stefan scoorde zijn 4e doelpunt waardoor het 1-6 werd.

In de 75e minuut kwam er een publiekswissel voor Stefan Lokhorst en kwam de jonge Sven van Egteren in het veld. Sven viel uitstekend in en had geen geluk toen zijn inzet, een subtiel balletje om de doelman heen, net naast het doel belandde.

In de 77e minuut kreeg Epe een terechte strafschop, gegeven door de goed en niet opvallend leidende scheidsrechter Wigchers. De strafschop van Koen Logen werd echter gestopt door doelman Remco Vos.

Koen Logen moest even later het veld verlaten met een lichte blessure, zodat reserve doelman Rick van Beek zijn opwachting kon maken in de spits van Epe, hij viel deze laatste minuten uitstekend in!

Er kwamen nog wel meer kansen, maar het laatste doelpunt viel in de laatste minuut toen Maurits de Jong een vrije trap snoeihard tegen de touwen schoot. Eindstand 1-7.

Een uitstekend begin van Epe tegen vv Beilen, dat in deze vorm voor Epe geen partij was. Volgend weekend speelt Epe tegen Emmeloord en dat zal zeker voor Epe een heel andere wedstrijd worden tegen een wellicht veel betere tegenstander.