8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Een goede overwinning met 3-0 op hekkensluiter Drachten.
Epe kwam moeizaam in de wedstrijd en vergat de kansen te benutten . Henk Slot opende de score  in de 37e minuut  met een kopbal na een voorzet van Twan Huiskamp. Tot aan de rust meerdere kansen maar die werden niet benut door Epe. De tegenstander zette hier niet veel tegenover. Na de rust hetzelfde spelbeeld.. Epe liep in de 61e minuut uit naar een 2-0 voorsprong. Een assist van Twam Huiskamp op Lars Krijgsman die deze kans goed afmaakte. 2-0
Tien minuten later werd de bal door Drachten in eigendoel gewerkt nadat  Luke Berkhoff in schoot.
Hierbij bleef het ondanks de vele kansen van Epe. Een reguliere winst.