Sportlaan 5 -7
8162BE
EPE
tel. 0578-612483

Epe ontving Beilen op de Wachtelenberg. De return van de 1e wedstrijd van het seizoen welke Epe met maar liefst 1-7 wist te winnen. De Epenaren verwachtten veel meer tegenstand deze wedstrijd, maar dat bleek geenszins het geval. Gelijk van af de aftrap, zonder dat Beilen ook maar even in balbezit was scoorde Epe al haar eerste doelpunt. Het was Luke Berkhoff die de bal, na een voorzet van Stefan Lokhorst in het doel kopte. De Epenaren bleven de aanval zoeken, wonnen de duels en het was in de 9e minuut dat Luke Berkhoff weer scoorde. Een scherpe voorzet viel achter de doelman in het doel. (2-0).
Epe was heer en meester en won bijna alle duels. In de 22e minuut werd Gerrit Calkhoven na een mooie aanval in het strafschopgebied onderuit gehaald, strafschop en Stefan Lokhorst wist deze te verzilveren (3-0)
Deed Beilen dan niets, jawel een vrije schop , op zo'n 25 meter van het doel werd achter Epe doelman Sam van Schoonhoven op de kruising geschoten. Het enige echte wapenfeit van de mannen uit Beilen.
In de 35e minuut scoorde Lars Krijsman de 4-0, na een mooie aanval over veel schijven, waarbij Gerrit Calkhoven, Luke Berkhoff, Stefan Lokhorst, Koen Logen en Lars Krijgsman waren betrokken.
Vlak voor de rust scoorde Stefan Lokhorst zijn 2e doelpunt door van dichtbij de doelman de verschalken.

In de tweede helft wisselde trainer Martijn de Haas al na 10 minuten. René Suurland voor Henk Slot en Lars Krijgsman voor Stefan van de Vlekkert. In de 60e minuut was het weer Luke Berkhoff die zijn 3e doelpunt maakte door een dieptepass koel af te ronden (6-0)
Na 70 minuten kwamen Jesse Vosselman en Peter Jager in het veld, voor Nick Krijgsman en Bas Smit.
Epe bleef aanvallen en creëerde meerdere kansen maar wist niet meer te scoren. Henk Slot (kopbal) . Stefan Lokhorst. Twan Huiskamp  kregen kansen. Ook Beilen probeerde te scoren, waren er een paar keer dichtbij. Doelman Sam van Schoonhoven werd nog gewisseld voor Rick van Beek maar het bleef bij deze ruime 6-0 winst voor de Epenaren.