29'
45'

19 augustus 2021 19:00

Onbekend

Epe heeft op karakter de finale bereikt van het Egelbeektoernooi door te met 3-2 te winnen van gastvereniging KCVO.
KCVO startte voortvarend aan de wedstrijd en wist binnen 13 minuten een 2-0 score op het bord te zetten.
Na het eerste kwartier kwam Epe beter in de wedstrijd en scoorde voor rust ook 2x door Koen en Luke,
waarbij in de 1e helft beide teams ook een flink aantal kansen miste, ruststand 2-2.

De 2e helft werd het 3-2 voor Epe door een corner die door Maurits werd binnengeschoten.
Over en weer waren er nog een aantal kansen,  van beide teams werd nog een doelpunt vanwege buitenspel afgekeurd
maar het bleef uiteindelijk 3-2.

Epe speelt a.s. zondag om 14.00 uur op Sportpark De Egelbeek de finale tegen Vaassen.