Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe wint verdiend van VENO

Epe wint verdiend van VENO

Epe 1 (zon)

2 - 0

VENO 1 (zon)

Koen Logen (intikker)
5'
Assist: Koen Logen
46'
Mark Hofstede
Barend vd Meulen
46'
Sander Smit
Bram Bergkamp
75'
Ilias El Haddad
Stefan Vis
84'
Guido Wind
85'
Sven Buimer
88'
Stefan Vis

Competitie

2e klasse K

Datum

11 oktober 2020 14:00

Scheidsrechter

E.J.T. (Emiel) Stienezen

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Sportlaan 5 -7
8162 BE
Epe
tel. 0578-612483

Een uitstekende 1e helft lag ten grondslag aan de verdiende overwinning van Epe op de ongeslagen koploper VENO, In de 4e minuut kon Koen Logen een mooie voorzet van Lars Krijgsman bij de eerste paal intikken.  In de 34e minuut was het Koen Logen die een vrije trap op de lat schoot en Lars Krijgsman kopte de terugkomende bal over. In de 41 minuut passte Koen Logen op Stefan Lokhorst, die de bal over doelman Peter de Boer heen wipte en Epe op een 2-0 voorsprong zette.  De uitstekende VENO voorhoede met topscoorder  Frank Post, de lange en bal vaste spits Selvin de Boer en de goede rechtsbuiten Roy Vischer werden goed verdedigd door de Epe verdediging en wisten weinig mogelijkheden te creëren.

Na de rust kwam VENO door enige omzettingen beter in de wedstrijd maar Epe hield stand en wist met uitvallen gevaar te stichten. De Epe ploeg gaf weinig mogelijkheden weg en kreeg zelfs in de  72e minuut de grootste kans om de score te verhogen, doordat doelman Peter de Boer Lars Krijgsman binnen de 16 ten val bracht. Koen Logen schoot de strafschop hard binnen maar de VENO doelman sloeg de bal uit het doel. Op het eind van de wedstrijd kreeg de thuisploeg nog een paar kansen maar wist niet te scoren. 

VENO kreeg uiteraard ook kansen maar deze werden gemist of teniet gedaan door de Eper verdediging en doelman  Bas van Schoonhoven. 

Het resultaat dus een verdiende 2-0 winst waar de ploeg en de staf trots op mag wezen. Ga zo door.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!