Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Epe verliest van Albatross

Epe verliest van Albatross

Epe 1 (zon)

1 - 2

Albatross 1 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse B

Datum

16 maart 2014 14:00

Scheidsrechter

Schalkwijk, M.W.M. van

Accommodatie

Sportpark Wachtelenberg
Wachtelenbergweg 2
8162 XC
EPE
tel. 0578-612483

Epe heeft de thuiswedstrijd tegen Albatross met 1-2 verloren. Epe speelde behoudens het eerste kwartier van de wedstrijd slorig en fantasieloos. Vergat te scoren en kreeg de deksel op de neus.

Onnodig, jammer, vanaf nu is het zaak om de middenmoot positie op de ranglijst vast te houden. Er zijn nog 5 belangrijke laatste wedstrijden te spelen, nog vier uitwedstrijden en  een thuiswedstrijd waarin de punten verdeeld worden. De ervaring leert dat in deze laatse vijf wedstrijden van het seizoen er nog van alles kan gebeuren. Veel onderste ploegen behalen punten en Epe zal terdege op moeten passen  om niet verzelt te raken in de tombola van een nacompetitie

 

Tegen Albatross was het in het eerste half uur alles Epe wat de klok sloeg. Zeven kansen die niet benut werden en Albatross kon daar weinig tegen over zetten.  In de 35e minuut kwam Epe op achterstand. Een door de scheidsrechter gegeven vrije trap voor Albatross, nadat  er een ongelukkige situatie was ontstaan doordat een Albatross speler te laag kopte en Valentijn van Velzen de bal wegschoot, werd hoog voor het doel geschoten en vrij ingekopt. Een 0-1 voorsprong voor de ploeg uit Ugchelen. Epe probeerde voor de rust nog wel de gelijkmaker te scoren maar had weinig geluk.

 

Na de rust hetzelfde spelbeeld, hoewel Epe steeds slordiger ging spelen. In de 61e minuut werd Nieck van Doorm in het Albatross strafschopgebied gevloerd. Marc van Petersen benutte koelbloedig deze buitenkans. (1-1).

Het was maar van korte duur. Slordig en onbesuist verdedigen leverde Albatross een vrije trap op die makkelijk kon worden ingekopt, waardoor Epe op een 1-2 achterstand kwam. 

Epe probeerde een gelijkkspel te forceren maar was machteloos  tegen de stugge en onverzettelijke Albatrross ploeg, die juichend van het veld af gingen.

Een onnodige verliespartij voor de Epenaren.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!