Epe JO11-1

Hoofdklasse 02

9 maart 2019 10:00

Onbekend

We beginnen met een leuk nieuwtje over een van onze spelers. Levi Berkhoff is weer een ronde verder bij de KNVB! Hij gaat nu verschillende toernooien spelen met de beste spelers uit de regio. Zet hem op Levi!

Na twee oefenwedstrijden te hebben afgewerkt maakt SV Epe zich op voor de competitiewedstrijd uit tegen de koploper, CSV Apeldoorn JO11-1. We beginnen gehavend aan de wedstrijd, Lars Hofman is nog herstellende van een operatie en Bas heeft een zere teen opgelopen. Jasper staat vandaag op doel, en we hebben ook een gastspeler van de JO11-2 Xander.

De scheids, vandaag in korte broek terwijl er naast ons veld een scheids loopt met handschoenen aan en een muts op, fluit voor aanvang van de wedstrijd. We beginnen goed, laten meteen zien dat we er staan. Veel duels worden gewonnen op het middenveld en we krijgen daardoor ook de nodige kansjes. We hebben een paar gevaarlijke momenten nodig om tot scoren te komen. Lars Huiskamp met een goede steekpass op Levi, Levi is op volle snelheid en omspeelt de keeper….. Goal! Levi kan de bal rustig tussen de palen schuiven. Een verdiende voorsprong. Iets later in de wedstrijd komt de aangever van de 0-1 Lars Huiskamp zelf in kansrijke positie…. Goal! 0-2. Een verdiende 0-2 voor het goede spel en vechtlust. CSV kan natuurlijk ook wel een balletje trappen, anders staan ze niet boven aan. Ze krijgen ook wel de kansen, balletje tegen de paal en aardig wat afstandsschoten die naast/over vliegen. Maar ze weten toch de 1-2 te maken. De bal bleef iets te lang voor het doel hangen en belande zo voor de voeten van een speler van CSV.

De tweede helft begint en CSV begint gelijk met druk te zetten. Dit resulteert al naar een paar minuten in de 2-2. Wat volgt is een hele spannende strijd. De spelers zitten echt in de wedstrijd en beleven deze intens. Het spel golft na de gelijkmaker op en neer en het is wachten op een doelpunt. Levi speelt zichzelf vrij en geeft de bal mee aan Esmee…. Bam! Esmee schiet de bal zo in de kruising. 2-3. We spelen een goede wedstrijd maar helaas gaat het om de doelpunten. CSV toont veerkracht en weet de 3-3 te maken. Je zou denken een uitslag waar beide partijen vrede mee hebben, maar we gaan toch beide voor de drie punten. In de laatste minuut weet Levi nog op doel te schieten maar helaas pakt de keeper de bal, in de tegenaanval valt dan toch de zure 4-3.

Ondanks het verlies hebben de mannen en dames toch een mooie pot op de mat gelegd!