Epe JO11-1

Hoofdklasse 02

13 april 2019 10:00

Onbekend

Na een zaterdag zonder voetbal wordt er hard getraind voor de wedstrijd tegen SDC Putten JO11-1. De tegenstander is moeilijk in te schatten qua niveau, maar dat maakt voor ons niks uit. Wij gaan uit van onze eigen krachten en weten dat deze erg hoog zijn als we in goeden doen zijn. Hopelijk hebben we vandaag ook zo’n dag, dat iedereen zijn niveau haalt. Op de erg koude zaterdagochtend verdedigt Lars Hofman het Eper doel.

Voordat de wedstrijd begint komen we nog een bekende tegen. Namelijk onze hoofdtrainer van het eerste, maar tegelijkertijd ook onze tegenstander op paasmaandag wanneer er een voorwedstrijd gespeeld gaat worden tegen de leeftijdsgenoten van Albatros.

In het begin van de wedstrijd golft het spel op en neer. En het wordt gelijk duidelijk dat Putten aardig op elkaar ingespeeld is. Weten elkaar makkelijk te vinden en bewegen erg goed zonder bal. Daarin tegen lukt het ons niet om een vuist te maken. We hebben wel genoeg kansen maar dat geld ook voor Putten in de beginfase. Het is eigenlijk wachten op een doelpunt en die valt dan helaas na 8minuten spelen in het verkeerde doel. Nog net voor het eerste kwart weet Putten er ook nog eens 2-0 van te maken. Een terechte tussenstand omdat wij gewoon weg ons niveau niet halen. Erg jammer, alles wordt een beetje voor de helft gedaan. Het tweede kwart lijkt er meer op, alles wordt weer met een beetje overtuiging uitgevoerd. Het lijkt haast wel op een slot offensief. Veel druk voor de goal van de tegenstander, dit zou toch moeten leiden tot een doelpunt? Jazeker die valt ook, Bas weet de 2-1 tegen de touwen aan te schieten. Na de 2-1 is er nog steeds druk van ons. Kansjes hier en daar maar helaas valt de 3-1 op een knullige manier.

Na de rust lijkt het wel of Putten overal een overtal op het veld heeft. Er wordt gewoon niet goed genoeg gevoetbald door ons. En als we er dan toch door heen komen weten we de kansen niet te verzilveren. Wanneer Putten de 4-1 maakt lijkt de wedstrijd al gespeeld. Toch wordt de knop nog ff omgezet en lijken we over te schakelen op de modus “strijden tot het laatste fluitsignaal”. De beuk wordt er ff ingegooid en Levi weet de 4-2 te maken. Er wordt nu maar aan een ding gedacht en dat is aanvallen, alles of niets. Helaas blijft het voor ons bij niets als Putten ook nog de 5-2 weet te maken.

Een niet al te beste wedstrijd van onze kant dus. Hier en daar werd er wel aardig gevoetbald, maar dat wordt de hele wedstrijd verwacht op dit niveau. Complimenten aan Putten voor het goede veldspel maar ook voor de formatie die ze hanteerde!

Hopelijk kunnen wij onze rug rechten in de laatste wedstrijden van het seizoen!