JO11-1 verliest eerste wedstrijd in winterprogramma

3 - 8

WSV JO11-1

12 januari 2019 10:15

Onbekend

In het kader van het mooie, door onze wedstrijdsecretaris opgezette, winterprogramma werd er vandaag aangetreden tegen de hoofdklasser WSV JO11-1 uit Apeldoorn. Ter voorbereiding op de voorjaarscompetitie was dit een goede krachtmeting, omdat ons team het komende seizoen ook in de hoofdklasse gaat spelen. Helaas moesten we het met 2 afmeldingen doen, maar konden gelukkig een beroep doen op 2 spelers van de JO10-1.

In het begin was het een gelijk opgaande strijd waar WSV wel het beter voetbal had, maar we wisten  goed tegenstand te bieden en creëerde wat kansen. We gingen de rust in met een 1-3 achterstand. Ook het begin van de tweede helft bleven we goed weerstand bieden en ondanks het matige veldspel werd er zelfs een paar keer gescoord. Hierdoor liep de voorsprong van WSV niet te ver uit. In het laatste kwart van de wedstrijd was de pijp leeg bij onze spelers en waren niet meer bestand tegen de druk van WSV. De tegenstander wist nog drie doelpunten te maken waardoor de eindstand op 3-8 kwam.