Epe JO11-1G wint op een kletsnatte zaterdag

3 - 15

Epe JO11-1

1e klasse 11

8 december 2018 9:45

Zaterdag 8 december stond de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van VV Berkum op het programma. Het veld was niet in al te beste staat, het leek vandaag/gisteren wel of alle regen van de afgelopen maanden naar beneden viel. Ondanks het weer stonden er toch weer genoeg supporters langs de kant, toch altijd weer mooi om te zien! De jongens en meiden maken zich klaar voor de wedstrijd. Van te voren werd er een taaie tegenstander verwacht. Er is trouwens ook nog ergens hoop voor het kampioenschap. We weten niet precies hoe het allemaal gaat lopen, maar een ding is duidelijk: wij moeten gewoon de laatste twee wedstrijden winnen! Maud verdedigt de eerste helft het doel.

Wat we van te voren al hadden verwacht bleek ook zo in de eerste minuten van de wedstrijd. We komen tweemaal op voorsprong door een mooie solo van Bas en een doelpunt van Lars Hofman. Maar door twee glibbertjes kwam Berkum toch terug naar een 2-2. De mouwen werden maar even opgestroopt en we gingen er ff flink tegenaan. Er werd niet al te best gevoetbald, maar dat kon eigenlijk ook niet op zo’n veld. Levi en Bas namen met zn tweetjes het hele team op sleeptouw. Zij zorgden gezmanlijk voor een 2-9 tussenstand. Bas wist, tussen de 5!! treffers van Levi door, 2keer het net te vinden. Lars Hofman wist vandaag al een keer eerder te scoren en doet dat nu gewoon even twee keer achter elkaar. Levi was niet van plan om rustiger aan te doen en scoorde dus ook zijn zesde van de dag.

Het regende vandaag dus pijpenstelen, maar er was dus ook een plaatselijke doelpuntenregen! Tussen de doelpunten door van onze kant moesten de verdedigers wel goed blijven opletten. Keano stond de tweede helft in het doel en hield weer de nodige balletjes uit het doel. VV Berkum wist wel een doelpuntje te maken tussen onze doelpunten door. Levi liet zijn klasse steeds maar weer zien. Met mooie acties en versnellingen scoorde hij weer twee keer. Esmee had nog niet gescoord maar was niet van plan om in een kletsnat tenue het veld te verlaten zonder een doelpuntje mee te pakken. Na een mooie pass dacht Esmee niet na en schoot ze direct van een afstandje de bal tegen het net aan! 3-15! Een hele grote tussenstand, daar dacht Berkum anders over. Die vonden het al een mooie uitslag. Maar er werd toch nog drie keer gescoord. Berkum was eerst aan de buurt daarna mochten wij nog twee keer juichen. Lars Hofman en Bas hadden beide al drie keer gescoord maar deden dit beide nog een keer. Eindstand was toch echt 4-17!