Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Dramatische 2e helft nekt Epe.

Dramatische 2e helft nekt Epe.

Colmschate '33 1 (zon)

3 - 2

Epe 1 (zon)

4'
... (vrijetrap)
23'
44'
... (penalty)
64'
... (penalty)
77'

Competitie

3e klasse B

Datum

17 februari 2019 14:00

Scheidsrechter

G. Wesselink

Accommodatie

Sportpark Immerloo
Loostraat 22 A
6924AE
LOO GLD
tel. 0316-261164

Na 4 minuten reeds op voorsprong door een kopdoelpunt van Stefan Lokhorst na een voorzet van Luke Berkhoff.
Epe was heer en meester en  kreeg diverse kansen. Na 23 minuten forceerde de geslepen en gelouterde spits van Colmschate, Jarmo van 't Hof een vrije trap welke door hemzelf langs de Epe muur in het doel werd geschoten (1-1)
Vlak voor de rust was het Lars Krijgsman die Epe op een dikverdiende 1-2 voorsprong bracht.
Na de rust bleef Epe kansen creëren maar de bal ging er helaas niet in. De thuisploeg ging harder voetballen, meerdere overtredingen werden er gemaakt waardoor Frenkie Overmars het veld moest verlaten. Hij werd vervangen door Gerrit Calkhoven. 

In de 64e minuut werd spits Jarmo van 't Hof binnen het Eper strafschop gebied ten val gebracht door Rene Suurland, die een gele kaart ontving en een strafschop tegen, welke door van 't Hof benut werd (2-2)

In de 75e minuut forceerde Jarno van 't Hof weer een vrije trap waarbij Epe speler Rene Suurland zijn tweede gele kaart ontving en uit het veld werd gestuurd.
De vrije trap werd naast geschoten, maar bij de hervatting werd de bal door Epe doelman Bas van Schoonhoven zomaar in de voeten van Colmschate gespeeld, de ingeschoten bal kwam tegen de hand  van Ramon Heukels, die zijn gezicht beschermde. Ramon werd met een directe rode kaart uit het veld gestuurd en de strafschop werd benut door weer Jarmo van 't Hof.

Met 9 man ging Epe in de aanval en kreeg zelfs mogelijkheden. Diep in blessuretijd werd Epe spits Stefan Lokhorst bij een scrimmage in het strafschopgebied onderuit gehaald. De scheidsrechter zag het niet en kreeg commentaar  waardoor ook Epe speler Luke Berkhoff werd weggestuurd, waardoor Epe met 8 man eindigde.

De dramatische 2e helft nekte Epe die hierdoor de mooie toppositie in de competitie en in de 2e periode vergooide. Tevens zullen de vele gele kaarten en de rode kaarten de Epe ploeg verder in de competitie in problemen kunnen brengen.
Een hele slechte dag voor sv Epe 1

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!