0 - 20

Epe JO11-1

Groep 1 29

1 september 2018 9:50

Na vorige week een goed toernooi gespeeld te hebben in Doetinchem mocht de JO11-1 in de nieuwe samenstelling vandaag naar Wezep afreizen om daar tegen WHC JO11-1 de eerste bekerwedstrijd te spelen. Met een gemengd gevoel gingen we op weg naar deze 1e klasser. Een aantal spelers hadden vorig seizoen al in deze klasse gevoetbald, maar de meesten kwamen van een lager niveau, dus best spannend hoe onze spelers zouden presteren. Lars Hofman bleef ziek thuis en de licht geblesseerd Bjarne nam plaats onder de lat.

Er werd gespeeld volgens de nieuwe speelwijze van de KNVB en naar mening van de tegenstander was dit zonder scheidrechter(???), dus om 9:50 uur werd er afgetrapt, zonder leidsman. Meteen lieten de Epenaren zien waarom er afgelopen weken 3x getraind is. Met goed positiespel werd de tegenstander vanaf het begin overklast en werden grote kansen gecreëerd. Echter de bal wilde er niet in. Na ca. 15 minuten kwam de bevrijdende openingstreffer op naam van Levi, die de 0-1 binnen schoot. Vanaf dat moment wisten we het doel te vinden en werd de ruststand op 0-6 gezet door nog eens 3 doelpunten van Levi en 2 doelpunten van Bas.

Na de rust bleven we goed combineren. Af en toe probeerde WHC iets terug te doen met een snelle  uitbraak, maar deze counters werden goed onderschept door onze snelle verdedigers Door het goede veldspel werd er weer lustig op los gescoord en door doelpunten van Bas 6x, Levi 2x, Esmee 2x, Jasper en Lars Huiskamp 3x kwam de eindstand van 0-20 op het scorebord.

Zaterdag komt SEH JO11-1 naar Epe toe en zijn benieuwd naar hun niveau.