Epe JO11-2 wint in boeiend duel van K.C.V.O.

2 - 1

KCVO JO11-1

2e klasse 03

14 april 2018 9:00

Na de blamage van vorige week zijn de jongens gebrand om zich te herpakken. Dit was maandag al in de partijvorm te zien, lekker fel en scherp. En woensdag is er ook hard gevoetbald, dit keer niet op de trainingsvelden bij Epe, maar op de velden bij K.C.V.O. Een groot deel van onze jongens zijn kampioen geworden met schoolvoetbal! Daarnaast zegevierden Alex ook met de jongens van JO11-1. Een mooie voorbereiding naar de wedstrijd dus.

Lars Huiskamp staat op doel en liet maandag op de training zien een uitstekende keeper te zijn. De jongens beginnen redelijk aan de wedstrijd, toch gaat er nog aardig wat mis. Het inspelen naar elkaar gaat nog niet helemaal lekker. Hierdoor komt K.C.V.O. aan heel veel kansen, met de nadruk op heel veel. Maar laten wij nou net even vandaag een topkeeper op doel hebben. Wat keept Lars Huiskamp een top wedstrijd. Nadat Lars Hofman vorige week het goed deed in het doel, is het vandaag dus de beurt aan zijn naamgenoot. Omdat Lars Huiskamp de ballen niet door laat, loeren onze jongens op de voorsprong. De combinaties komen vanzelf op gang en dat resulteert in de nodige kansjes. Vooral als Jasper de bal via een rebound voor zijn voeten krijgt, hij heeft alleen iets te veel tijd nodig. De verdediging van K.C.V.O. kan nog net voorkomen dat we met 1-0 voorkomen. Wij gaan richting de rust en we mogen blij zijn dat het nog gelijk staat. Maar twee minuten voor de rust komt daar dan nog een kans voor onze jongens. Daan heeft de bal aan de rechterkant en geeft een pracht bal op Lars Hofman. Hij legt de bal in een keer goed en schuift de bal richting de verre hoek…. GOAL!! 1-0! Misschien wel tegen de verhoudingen in maar we gaan met een minimale voorsprong de rust in!

In de tweede helft beginnen onze jongens beter en feller aan de wedstrijd, we krijgen al de nodige kansjes. Maar binnen vijf minuten krijgt Lars Hofman het op zijn heupen, door een snelle rush via de linkerkant besluit hij maar eens de schieten… De keeper brengt redding maar Lars rent door…… en scoort via de rebound!! 2-0! Gekeken naar alle kansen is het wel tegen de verhoudingen in, maar kijkend naar het teamspel niet. Er worden mooie combinaties gemaakt tijdens het uitverdedigen. We houden lang stand, dit is vooral te danken aan de keeper. Wat een reddingen maakt hij. Hij krijgt de handen op elkaar langs de kant. Als er een scout langs de kant stond dan waren we hem kwijt geweest, maar het mooiste is nog dat Lars Huiskamp een veldspeler is! Helaas moeten we in de laatste minuut een doelpuntje incasseren, maar dat mag de pret niet drukken want we winnen met 2-1!!

Woensdag spelen we een competitie wedstrijd tegen Nunspeet, als we die weten te winnen melden we ons in de bovenste regionen van de competitie. Komt u allen want het schijnt een prachtige voetbalavond te worden met zomerse temperaturen. Dus neem gerust uw stranddekens en zonnebrand mee!