Beekbergen JO11-1

2e klasse 03

24 maart 2018 9:00

Onbekend

Na weer een afgelaste wedstrijd van vorige week mocht de JO11-2 vandaag onder, goede weersomstandigheden, aantreden tegen Beekbergen JO11-1. Een nieuwkomer in de poule waar nog niet eerder tegen gespeeld was.

De jongens hadden er zin in en dat was vanaf de aftrap te merken en resulteerde al in de 4e minuut in een doelpunt. Op aangeven van Daan liet de opkomende Lars Huiskamp de Beekberger goalie met een goed schot kansloos 1-0. Beekbergen kroop wat uit z’n schulp en lieten zien dat ze ook best goed konden voetballen en creëerde wat kansjes, maar de goed keepende Alex hield zijn doel schoon met steun van de verdedigers Keano, Jeffrey, Bjarne en Lars Huiskamp. Het was een mooi gelijk opgaande strijd en aan beide kanten kon een doelpunt vallen. Gelukkig viel het doelpunt aan de goede kant. Na een voorzet van Lars Hofman tikte Jasper de 2-0 binnen. Echter kort voor het rustsignaal deed Beekbergen wat terug en bracht de ruststand op 2-1

Na rust pakte de Epenaren het weer goed op en wederom in de 4e minuut werd er doel getroffen. Daan scoorde met een ouderwets “puntertje” de 3-1, nadat hij de bal van Jasper had gekregen. Ze bleven goed combineren en de aanvallers Lars Hofman, Daan, Jasper en Pepijn werden regelmatig aan het werk gezet. Na een rush van Daan over de rechterkant kwam de bal voor de voeten van Jasper die de 4-1 op het scorebord zette. Kort daarna kreeg Beekbergen nog hoop, nadat ze door een foutje de 4-2 konden maken. Maar de hoop was van korte duur, want vanaf de aftrap was het Lars Hofman die, na het veroveren van de bal, goed doorzette en de 5-2 maakte. Het geloof ebt weg bij de tegenstander en Pepijn pikte ook zijn doelpuntje mee met een fraai schot 6-2. Daan bracht de eindstand  op 7-2 met een zondagsschot waarbij de bal over de keeper heen in het net dwarrelde.

Eindelijk weer een goede pot voetbal in beide helften met mooie combinatie en tot de laatste minuut geconcentreerd met het spel bezig.

Ga zo door Alex, Bjarne, Daan, Jasper, Jeffrey, Keano, Lars, Lars en Pepijn!!!